Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα θα παίρνουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City»

Είναι γεγονός! Το «Sex and the City» επιστρέφει με δέκα νέα επεισόδια. Πόσο στοίχισε όμως στην HBO Μax η αναβίωση της σειράς;

Elle 14 Ιαν. 21
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χρήματα θα παίρνουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City»

Οι φήμες για την αναβίωση της θρυλικής γυναικείας σειράς, «Sex and the City», επιβεβαιώθηκαν και το πρώτο trailer έχει ήδη κυκλοφορήσει. Οι τρεις από τις τέσσερις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες, Sarah Jessica Parker, Chynthia Nixon και Khristin Davis, αναμένεται να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες σύντομα. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως ως τώρα ήταν το χρηματικό πόσο που διέθεσε στις ηθοποιούς η HBO Μax για το reboot του «Sex and the City».

Sex and the City

Η εταιρεία παράγωγης φαίνεται να επένδυσε πολλά στις τρεις φίλες αφού, σύμφωνα με το Variety, θα αμείβονται με 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, αλλά θα χρησιμοποιηθούν και ως εκτελεστικοί παραγωγοί για την νέα σειρά. Με λίγα λόγια, με αυτό το χρηματικό ποσό, οι πρωταγωνίστριες θα μπορούσαν να αποκτήσουν πολλά, πολλά, πολλά Manolo Blahniks. H HBO Μax φαίνεται να έχει μεγάλες βλέψεις για το «And Just Like That…», τον νέο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς των 90s, και μέσα από την την αναβίωση της έχει ως στόχο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού δεδομένου του μεγάλου ανταγωνισμού που επικρατεί πλέον με τις αμέτρητες τηλεοπτικές επιλογές. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι στο παρελθόν είχε διαθέσει ξανά αντίστοιχα ποσά σε ηθοποιούς. Συγκεκριμένα η Νιcole Kidman και η Reese WitherSpoon είχαν κερδίσει εξίσου 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο για την συμμετοχή τους στην δεύτερη σεζόν του «Big Little Lies».

Sex and the City

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Emma Roberts: H πρώτη φωτογραφία με το γιο της είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Gigi Hadid: Έτσι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην μητέρα της

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: