Rihanna: Παντρεύτηκε μυστικά με τον A$AP Rocky;

Το στιγμιότυπο που έκανε τους φαν της Rihanna να πιστέψουν πως η διάσημη σταρ παντρεύτηκε με τον σύντροφό της.

Elle 22 Ιουν. 23
Rihanna: Παντρεύτηκε μυστικά με τον A$AP Rocky;

Μία ημέρα μετά το φαντασμαγορικό σόου του οίκου Louis Vuitton για την ανδρική συλλογή, η οποία είχε την υπογραφή του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή και ράπερ, Pharrell Williams, όπου η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, έδωσαν το “παρών” στο front row, το ζευγάρι έκανε μία ακόμη δημόσια εμφάνιση, που έβαλε σε σκέψεις το κοινό. Ειδικότερα, η Rihanna πραγματοποίησε μία εμφάνιση έκπληξη στη συναυλία του αγαπημένου της- ένα event με το Spotify στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Cannes Lions- η οποία θα μείνει αξέχαστη στους παρευρισκομένους, δεδομένου ότι κυκλοφόρησε η φήμη πως η σούπερ σταρ παντρέυτηκε με τον A$AP Rocky.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Rocky κατά τη διάρκεια της performance του απευθύνθηκε στη Rihanna, αποκαλώντας τη “σύζυγό” του. “Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το κομμάτι στην πανέμορφη σύζυγό μου στο κτίριο”, είπε χαρακτηριστικά όπως ανέφεραν θαμώνες στην Page Six. Πιο αναλυτικά, η Rihanna που έφτασε στη 1 τα ξημερώματα, φορώντας ένα ημιδιάφανο φόρεμα που τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, δεν έκανε κάποιο σχόλιο, ωστόσο καθ’όλη τη διάρκεια του σόου φαινόταν πως διασκέδαζε.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rihanna & Rocky (@fashionkillas2)

Στη συνέχεια, το ζευγάρι συναντήθηκε στην VIP area, όπου μπορούσε να συνομιλήσει με διάσημους που είχαν δώσει το “παρών” στη συναυλία. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό, το αν ο τίτλος με τον οποίο αποκάλεσε ο Rocky τη σύντροφό του είναι νομικά κατοχυρωμένος ή απλά αποκαλεί τη Rihanna χαϊδευτικά με αυτό τον τρόπο.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και κάποια χρόνια και τον Μάιο του 2022 καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον 1 έτους σήμερα Rza. Τον περασμένο Φεβρουάριο η Rihanna αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl, του οποίου ήταν η φετινή ερμηνεύτρια, κάνοντας το κοινό να παραληρήσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που φημολογείται πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί, αφού πριν από λίγους μήνες ένα βίντεο κλιπ του A$AP Rocky υπονοούσε πως οι δυο τους ήταν ήδη παντρεμένοι.

Κεντρική Φωτογραφία: Courtesy of Louis Vuitton

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT