Τίμησαν τον Kobe Bryant στα Grammy

Η είδηση του τραγικού θανάτου του σταρ του NBA από πτώση ελικοπτέρου, όπως ήταν φυσικό άλλαξε τη ροή της απονομής, αφού όλοι ήθελαν με τον τρόπο τους να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους μπασκετμπολίστα.

Elle 27 Ιαν. 20
Τίμησαν τον Kobe Bryant στα Grammy

«Η βραδιά είναι για σένα Kobe», είπε η Lizzo, αφιερώνοντας τη μπαλάντα της Cuz I love you στον 41χρονο παίκτη των Los Angeles Lakers Kobe Bryant που έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του και επτά ακόμα άτομα από πτώση του ελικοπτέρου όπου επέβαιναν.

Στην συνέχεια, η Alicia Keys τραγούδησε το It’s So Hard To Say Goodbye. «Βρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Kobe Bryant και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Lakers, στον χώρο που έκτισε ο Kobe Bryant. Προσευχόμαστε γι’ αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Kobe, είπε η σταρ δακρύζοντας.

https://www.youtube.com/watch?v=VM8hcNb5ptQ

Και η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς όμως Billie Eilish δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση σχολιάζοντας: « Ειλικρινά σκέφτηκα πως δεν ήταν αλήθεια. Βρισκόμουν στο green room και είπα, Ω, πρέπει να είναι ψέμα».

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT