Τίτλοι τέλους για τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του ύστερα από 7 χρόνια γάμου.

Elle 18 Ιουλ. 23
Τίτλοι τέλους για τη Sofia Vergara και τον Joe Manganiello

Παρότι έμοιαζαν πως ήταν ένα από το πια ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood, η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 7 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το περιοδικό People, οι δυο ηθοποιοί είχαν αρχίσει να απομακρύνονται, με αποτέλεσμα να κάνουν προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους. Εν τέλει δεν τα κατάφεραν, ανακοινώνοντας πριν από μία ημέρα την απόφασή τους να συνεχίσουν χωριστά τις ζωές τους.

Πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον δήλωσαν πως οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και ζούσαν ευτυχισμένοι για αρκετό καιρό. Ειδικότερα, άτομο από το περιβάλλον της Vergara ανέφερε πως “σίγουρα αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλο, όμως όταν το αρχικό πάθος εξαφανίστηκε και άλλα πράγματα μπήκαν στη μέση, τότε οι μικρές διάφορες γιγαντώθηκαν”. Από την άλλη, διαφορετική πηγή εξήγησε πως το πρόβλημα ήταν οι διαφορές που είχαν στον τρόπο που ήθελαν να προχωρήσουν και αυτό τούς προκάλεσε στρες.

Η δημόσια ανακοίνωση που δημοσίευσαν έγραφε πως: “πήραμε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσουμε σε διαζύγιο. Ως δυο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο πάρα πολύ, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη στιγμή, όσο καθοδηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας”.

Η αλήθεια είναι πως οι φαν του ζευγαριού είχαν καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού οι δυο τους είχαν καιρό να εμφανιστούν μαζί στα social media. Μάλιστα, πρόσφατα η Vergara γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ιταλία μαζί με φίλους χωρίς τον σύζυγό της, ο οποίος πραγματοποίησε μια «ψυχρή» ανάρτηση, γράφοντας «χρόνια πολλά Sofia», γεγονός που σχολιάστηκε εκτενώς στα σχόλια.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT