Το φλερτ της συντρόφου του Bezos στον DiCaprio και το σχόλιο του δισεκατομμυριούχου

Viral έχει γίνει ένα video που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει τη σύντροφο του Jeff Bezos να... φλερτάρει μπροστά του με τον Leonardo DiCaprio.

Elle 11 Νοε. 21
Το φλερτ της συντρόφου του Bezos στον DiCaprio και το σχόλιο του δισεκατομμυριούχου
Cover photo: @leonardo_hollywood74

Όλα ξεκίνησαν όταν το Barstool Sports δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Twitter ένα video που έδειχνε τον Bezos και τη σύντροφό του, Lauren Sánchez στο LACMA Art+Film Gala στο Λος Άντζελες να μιλούν με τον DiCaprio το Σάββατο.

Στο video η Sánchez φαίνεται να έχει καρφώσει το βλέμμα της στον DiCaprio, ενώ εκείνος συζητά με τον σύντροφό της και δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο. «Ο Leo είναι ο κύριος θα σου κλέψω το κορίτσι», σχολίαζε το Barstool Sports.

Αμεση ήταν η απάντηση του Bezos, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία ποζάρει σε μια ταμπέλα που γράφει «Κίνδυνος! Γκρεμός. Θανάσιμη πτώση» με την εξής λεζάντα: «Leo, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι…».

Από την πλευρά της η Lauren Sánchez θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία στέκεται στο πλευρό του Bezos, τον κοιτάει όλο ενθουσιασμό και γράφει… «Όμορφη βραδιά χθες στο @LACMA Art + Film Gala με οικοδεσπότες τους καταπληκτικούς @1evachow και @leonardodicaprio. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς τιμώμενους @asherald, @kehindewiley και Steve Spielberg! Μια καταπληκτική εκδήλωση που θα ωφελήσει σημαντικές μουσειακές πρωτοβουλίες, εκθέσεις για τα επόμενα χρόνια».

Δες τις φωτογραφίες και τo video στο real.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT