VMAs 2023: Οι celebrity εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Τα μουσικά βραβεία MTV VMAs 2023 επέστρεψαν με όλη τη λάμψη και την αίγλη που διατηρούσαν στην προ-covid εποχή.

Elle 13 Σεπ. 23
VMAs 2023: Οι celebrity εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον επέστρεψε για ακόμη μία φορά. Ο λόγος για τα MTV VMAs 2023 που πραγματοποιήθηκαν πριν από μία ημέρα, προσκαλώντας τους μεγαλύτερους ξένους καλλιτέχνες της παγκόσμιας σκηνής να παρακολουθήσουν τους νικητές της χρονιάς. Όπως πάντα, το event είχε αρκετές εκπλήξεις, εντυπωσιακές εμφανίσεις, δυνατά acts από τους καλλιτέχνες και φυσικά αρκετούς νικητές. Φέτος, ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που στην κατηγορία “καλλιτέχνης της χρονιάς” οι υποψήφιότητες ανήκαν μόνο σε γυναίκες τραγουδίστριες βλ. Beyoncé, Doja, Karol G, Minaj και Shakira.

Φέτος, ίσως ήταν η χρονιά που τα βραβεία MTV VMAs 2023 απέκτησαν την αίγλη που διατηρούσαν τα προηγούμενα χρόνια, ειδικότερα πριν από την εποχή του κορονοϊού, δεδομένου ότι εντοπίσαμε αρκετούς celebrities που είχαν καιρό να εμφανιστούν στον ετήσιο θεσμό. Αναμφίβολα, τα φωτογραφικά κλικ συγκέντρωσαν η Taylor Swift, που είναι η κερδισμένη της χρονιάς χάρη στις περιοδείες της, αλλά και η Shakira που εμφανίστηκε με τους δύο γιους της. Στις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε ήταν φυσικά εκείνη του Billy Porter αλλά και της Nelly Furtado που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στα πράγματα.

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs 2023

VMAs 2023

Olivia Rodrigo

 

VMAs 2023

Taylor Swift

 

VMAs 2023

Rita Ora

 

VMAs 2023

Billy Porter

 

VMAs 2023

Shakira

 

VMAs 2023

Nelly Furtado

 

VMAs 2023

Charli D’Amelio

 

VMAs 2023

Dixie D’Amelio

VMAs 2023

Bebe Rexha

 

VMAs 2023

Selena Gomez

 

VMAs 2023

Tiffany Haddish

 

VMAs 2023

Maneskin

 

VMAs 2023

Emily Ratajkowski

Το αγαπημένο μας look:

Η Karol G ανέβηκε στη σκηνή των MTV VMAs για να παραλάβει το βραβείο της, με total look Diesel, από τη συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 διά χειρός Glenn Martens.

VMAs 2023

Karol G

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT