Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κρατούσαν αιχμάλωτη για μέρες»

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή με τα κομμάτια “Mercy” και "Stepping Stone" το 2008 μοιράστηκε με ανάρτηση στο Instagram τους λόγους για τους οποίους απουσίαζε από την μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια και μάλιστα μετά από μια σειρά επιτυχιών.

Elle 26 Φεβ. 20
Duffy: «Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κρατούσαν αιχμάλωτη για μέρες»

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια απουσίας, η pop τραγουδίστρια από την Ουαλία, σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί είχε χαθεί από την μουσική σκηνή μετά την κυκλοφορία του δίσκου Rockferry. Η ίδια δηλώνει ότι την νάρκωσαν, την βίασαν και την κράτησαν αιχμάλωτη για πολλές μέρες.

«Δεν φαντάζεστε πόσες φορές σκέφτηκα να γράψω για αυτά. Πώς θα τα έγραφα και πώς θα ένιωθα μετά. Δεν είμαι σίγουρη γιατί αυτή η στιγμή μοιάζει να είναι η κατάλληλη και τι με κάνει να αισθάνομαι αρκετά ενθουσιασμένη και απελευθερωμένη ώστε να μιλήσω. Πολλοί αναρωτιέστε τι μου συνέβη, πώς και γιατί εξαφανίστηκα. Με προσέγγισε ένας δημοσιογράφος το περασμένο καλοκαίρι και του είπα όλα όσα συνέβησαν και ένιωσα υπέροχα που επιτέλους μίλησα. Η αλήθεια είναι, και παρακαλώ πιστέψτε με, ότι τώρα είμαι καλά και ασφαλής. Με βίασαν, με νάρκωσαν και με κράτησαν αιχμάλωτη για κάποιες μέρες. Προφανώς επέζησα. Η ανάρρωση πήρε καιρό. Δεν υπάρχει ανάλαφρος τρόπος να τα πω αυτά. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την τελευταία δεκαετία και για χιλιάδες μέρες περίμενα να νιώσει την λιακάδα στην καρδιά μου και πάλι και τώρα αυτό συμβαίνει. Αναρωτιέστε ίσως γιατί δεν επέλεξα να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τον πόνο στα μάτια μου. Αναρωτιόμουν πώς θα μπορέσω να τραγουδήσω από την ψυχή μου όταν μέσα μου αισθάνομαι σπασμένη. Και σιγά σιγά τα πράγματα διορθώθηκαν. Στις εβδομάδες που ακολουθούν θα “ανεβάσω” μια συνέντευξη μου σε βίντεο. Αν έχετε ερωτήσεις θα ήθελα να τις απαντήσω στην συνέντευξη αυτή. Αγαπώ και εκτιμώ απεριόριστα την αγάπη και την καλοσύνη σας τα τελευταία χρόνια. Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά»

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:

https://www.instagram.com/p/B8_95uYhFMQ/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT