Gourmet News: Γιορτή γεύσεων την Τσικνοπέμπτη

Η Γιορτή είναι το μαγαζί που επιβεβαιώνει το θάνατο της απαισιοδοξίας. Κάθε μέρα είναι γιορτή στο δημοφιλές εστιατόριο στο δάσος του Δαφνίου. Αίσθηση εξοχής. Χαρούμενη ατμόσφαιρα, τζάκια που τονίζει τη χαλαρή διάθεση και σπιτικό φαγητό που συνοδεύεται από «νόστιμες» τιμές. Η σεφ Δήμητρα Βάλλα ακολουθεί σταθερά μια γευστική πορεία με ελληνική γαστρονομική κατεύθυνση. Από κρητικό […]

Elle 14 Φεβ. 12
Gourmet News: Γιορτή γεύσεων την Τσικνοπέμπτη

Η Γιορτή είναι το μαγαζί που επιβεβαιώνει το θάνατο της απαισιοδοξίας. Κάθε μέρα είναι γιορτή στο δημοφιλές εστιατόριο στο δάσος του Δαφνίου. Αίσθηση εξοχής. Χαρούμενη ατμόσφαιρα, τζάκια που τονίζει τη χαλαρή διάθεση και σπιτικό φαγητό που συνοδεύεται από «νόστιμες» τιμές.
Η σεφ Δήμητρα Βάλλα ακολουθεί σταθερά μια γευστική πορεία με ελληνική γαστρονομική κατεύθυνση. Από κρητικό ξυλόφουρνο βγαίνουν ψωμί ζυμωτό, πίτες με αρωματικά χόρτα, αρνάκι τυλιγμένο στα αμπελόφυλλα και πετυχημένη τάρτα μελιτζάνας με φρέσκια ντομάτα και γιαούρτι. Τα κοψίδια, στα καλύτερά τους, αποζημιώνουν τους φανατικούς εραστές τους. Η εξαιρετική λίστα κρασιών με καλή τιμολόγηση δίνει ωραίες ιδέες. Αν νοσταλγείς φαγητό με βαθιά νοστιμιά, τότε η Γιορτή θα σου χαρίσει όλο το πακέτο της χαράς. Γευστικά πιάτα, φιλοξενία, μουσικές κεφάτες και τιμές τις οποίες αντέχει ακόμα και ένα μικρό πορτοφόλι.
 

Γιορτή, τέρμα Ιεράς Οδού, Δαφνί, Χαϊδάρι, τηλ.: 210 5326163.


 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT