Gourmet News: Pink Pigeon

Φιάλη προκλητική και σέξυ. Στυλάτη και γοητευτική. Μου έκλεψε την καρδιά. Το ίδιο και το περιεχόμενό της.  Ένα premium  ρούμι με προσθήκη φυσικής βανίλιας κατευθείαν από τον Μαυρίκιο, το στολίδι του Ινδικού Ωκεανού.  Το ροζ περιστέρι, στο οποίο χρωστάει το όνομά του, είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής. Πρόκειται για ένα σπάνιο πτηνό που απαντάται μόνο […]

Elle 24 Ιαν. 12
Gourmet News: Pink Pigeon

Φιάλη προκλητική και σέξυ. Στυλάτη και γοητευτική. Μου έκλεψε την καρδιά. Το ίδιο και το περιεχόμενό της.  Ένα premium  ρούμι με προσθήκη φυσικής βανίλιας κατευθείαν από τον Μαυρίκιο, το στολίδι του Ινδικού Ωκεανού.  Το ροζ περιστέρι, στο οποίο χρωστάει το όνομά του, είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής. Πρόκειται για ένα σπάνιο πτηνό που απαντάται μόνο στην περιοχή του Μαυρίκιου και συμβολίζει  την ειρήνη, την ελευθερία και την αρμονία. Το χρώμα του ποτού χρυσαφένιο, με άρωμα βανιλάτο και ελαφρώς πικάντικες νότες .Μου άρεσε που είναι  περίπλοκο στη γεύση και εκτίμησα την ισορροπημένη γλυκύτητά του.  Το δοκίμασα σκέτο για να  συστηθώ μαζί του, αλλά έπαιξα και με cola, χυμό λεμόνι και σε cocktail. Έφτιαξα με αυτό ένα Pink Mojito και οι φίλες μου ξετρελάθηκαν.

Η συνταγή του είναι:
50ml Pink Pigeon rum
15ml φρέσκος χυμός λάιμ
5-10ml σιρόπι ζάχαρης
8-10 φύλλα δυόσμου
Βάζετε όλα τα υλικά σε ψηλό ποτήρι (long glass), προσθέτετε τριμμένο πάγο και ανακατεύετε καλά. Συμπληρώνετε προαιρετικά σόδα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT