Την κάθετη γευσιγνωσία των κρασιών θα παρουσιάσουν οι Δημήτρης Ζιάννης, οινολόγος του κτήματος, Σωτήρης Ιωάννου, ιδιοκτήτης του κτήματος, και Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, πρόεδρος του WSPC.
Η σειρά κάθετων γευσιγνωσιών Hestia Vertical Tasting Series σκοπό έχει να παρουσιάσει την εξέλιξη του ελληνικού αμπελώνα και τη δυνατότητα παλαίωσης των ελληνικών κρασιών.
Η κάθετη γευστική δοκιμή του Κατώγι Αβέρωφ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, στις 21 Μαρτίου, στη διεύθυνση: Λεωφ. Αμφιθέας 70, Π. Φάληρο, 2ος όροφος, τηλ.: 210 9882544. Ώρα προσέλευσης: 17:30. Τιμή εισιτηρίου: € 24,40 + ΦΠΑ. Τελική τιμή: € 30.
Όσοι θέλουν να εμβαθύνουν στο μαγικό κόσμο του κρασιού, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία. Οι συγκεκριμένες κάθετες γευστικές δοκιμές αποτελούν ένα είδος εισαγωγής, αλλά και προαπαιτούμενο, κατά κάποιον τρόπο, για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hestia Advanced Certificate – The World of Greek Wine.
Περισσότερα για το πρόγραμμα Hestia, καθώς και για όλες τις δραστηριότητες του οργανισμού θα βρείτε στο www.wspc.gr
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!