H Addison Rae φόρεσε το πιο cool vintage φούτερ

Οι street εμφανίσεις της διάσημης TikToker Addison Rae είναι πάντα on point!

Elle 10 Φεβ. 23
H Addison Rae φόρεσε το πιο cool vintage φούτερ

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα hoodies, ή αλλιώς τα γνωστά μας φούτερ, ίσως στο μυαλό μας να είναι περισσότερο αθλητικά ρούχα, ή εκείνο το χαχόλικο item που θα φορέσουμε μέσα στο σπίτι αντί για πιτζάμα, ωστόσο τα celebrity girls που θέτουν τα trends με τα οποία πορευόμαστε, όπως η Hailey Bieber , η Addison Rae και η Kendall Jenner έχουν διαφορετική άποψη.

Τα hoodies έχουν κατακτήσει το street style και η ιδανική επιλογή για να παραμείνεις ζεστή, αλλά και στιλάτη είτε βολτάρεις στην πόλη, είτε στην εξοχή. Δες τα hoodies με άλλο μάτι και θα δεις ότι θα σε μεταμορφώσουν σε μοντέρνο, cool girl που νιώθει αυτοπεποίθηση μέσα σε κάθε ρούχο. Παράλληλα, τα it girls συνδυάζουν ακόμη μια τάση με τα αγαπημένα hoodies, εκείνη του να φοράς διαφημιστικά μπλουζάκια, είτε είναι t- shirts, είτε hoodies, καμιά φορά και jackets ως fashion items.

Συγκεκριμένα την αρχή έκαναν τα VETEMENTSδηλαδή τα αδέρφια Gvasalia, με την περίφημη καμπάνια τους με την εταιρεία μεταφορών DHL. Επίσης, σε πιο editorial indie ή/και πιο underground περιοδικών μόδας τα t- shirts merchandise εταιρειών όπως super market, τηλεφωνικών εταιρειών κ.α. έχουν υποδυθεί τον ρόλο των items – κλειδιά για ένα σύνολο με πιο cult και street χροιά. Αυτό συμβαίνει γιατί τα διαφημιστικά t-shirts συνοδεύονται από ωραία quotes, ή ιδιαίτερα λογότυπα, ή ακόμη και logos που έχουν χαρακτεί στη μνήμη μας και μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια. Ακριβώς όπως συμβαίνει με το hoodie που επέλεξε η Addison Rae το οποίο δεν είναι άλλο από ένα φούτερ adidas των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 στο Sapporo.

Vintage adidas Sapporo Olympics ’72 Sweater XLarge

Addison Rae

Το να τα φορά κανείς χτυπάει μια πολύ ιδιαίτερη συναισθηματική χορδή. Μοιάζει σαν να το βούτηξες από τη ντουλάπα σου χωρίς να το σκεφτείς και να το έριξες πάνω σου για να πεταχτείς μέχρι το περίπτερο ή να κάνεις κάποια δουλειά που θα κατεστρέφε οποιοδήποτε άλλο ρούχο φοράς έξω. Η χαλαρώτητα που συνοδεύει λοιπόν αυτά τα items είναι παιχνιδιάρικη και εκτός από statement, μοιάζει να μας αποφορτίζει λίγο από την προσπάθεια να είμαστε συγχρονισμένοι με τα trends. Παράλληλα, όταν αυτά είναι συνδυασμένα με high-end αντικείμενα ή εξίσου cool, αλλά designer κομμάτια μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα πιο κοντά στο Y2K style που φέτος είναι ζητούμενο.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT