H Rihanna θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο!

Με πρόσφατο Instagram post η εκρηκτική pop star, σχεδιάστρια μόδας και beauty guru ανακοίνωσε μια ακόμα ανατρεπτική κίνηση στην καριέρα της.

Elle 09 Οκτ. 19
H Rihanna θα κυκλοφορήσει το πρώτο της βιβλίο!

Όλα δείχνουν ότι τώρα η Rihanna μπορεί να προσθέσει και τον τίτλο της συγγραφέα κάτω από αυτους της ποπ σταρ, beauty guru και σχεδιάστριας μόδας. Με ένα Instagram post ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι θα κυκλοφορήσει ένα “visual” βιβλίο σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο βιβλίων τέχνης, Phaidon.

https://www.instagram.com/p/B3UhciFnHaY/

Η αυτοβιογραφία της που θα κυκλοφορήσει σε τρεις συλλεκτικές εκδόσεις λέγεται ότι είναι στα σκαριά τα τελευταία 5 χρόνια, όπως έγραψε και η ίδια στην λεζάντα της ανάρτησής της. “Ευχαριστώ όλους τους φωτογράφους και τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να εκδόσω το πρώτο μου έργο τέχνης σε μια νέα βιομηχανία.”

https://www.instagram.com/p/B3UlzZzF9Yb/

Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ του The Rihanna Book το βιβλίο θα είναι 504 σελίδες με περισσότερες από 1000 έγχρωμες φωτογραφίες από κάθε στάδιο της ζωής της: από τα παιδικά της χρόνια στο Barbados μέχρι τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους της και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες από τότε ξεκίνησε την καλλιτεχνική της πορεία μέχρι σήμερα.

Ορισμένες luxe εκδόσεις θα περιλαμβάνουν επίσης custom goodies σχεδιασμένα σε συνεργασία με τους The Haas Brothers.

https://www.instagram.com/p/B3W5o67l84V/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT