Η Τόνια Σωτηροπούλου γράφει στο ELLE για την κλιματική αλλαγή #GOGREEN

Η όμορφη ηθοποιός δε σταματά να επικοινωνεί και να φωνάζει "παρούσα" για τα θέματα που την απασχολούν. Ένα από αυτά είναι το περιβάλλον. Με αφορμή το GREEN ISSUE του ELLE της ζητήσαμε να μας γράψει δυο λόγια.

Elle 05 Ιουν. 19
Η Τόνια Σωτηροπούλου γράφει στο ELLE για την κλιματική αλλαγή #GOGREEN

«Δυστυχώς το πρόβλημα με την κλιματική αλλαγή είναι κάτι το οποίο χτίζουμε μόνοι μας εδώ και δεκαετίες. Ο εγωκεντρισμός, η άγνοια και η πλήρης αδιαφορία, η ασέβεια απέναντι στον πλανήτη μας έχει τεράστιο αντίκτυπο και δυστυχώς η καταστροφή συνεχίζεται. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι αγνώμων απέναντι στη μητέρα φύση, δεν μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη την ομορφιά των φυσικών τοπίων, ούτε να καταναλώνουμε απερίσκεπτα! Οι συνέπειες είναι εμφανείς, έχουν καταργηθεί οι τέσσερις εποχές και είναι τραγικό να κάνουμε απλά scroll στο internet και να μη μας αφορά τι γίνεται δίπλα μας.
Καταρχάς το πιο σημαντικό είναι η ανακύκλωση και ακόμα πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πως η αλλαγή ξεκινάει από το σπίτι μας. Πρέπει να καταργήσουμε τη χρήση πλαστικού, η βιομηχανία αλλάζει και είναι πολύ πιο εύκολο πχ να βρεις χάρτινα καλαμάκια και ποτήρια για τον καφέ σου αντί πλαστικά, θεωρώ αδιανόητο το ότι πχ οι άνθρωποι απλά πετάνε σκουπίδια στο δρόμο ή γόπες. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι και να ανατρέψουμε μια καθολική καταστροφή είναι να φερόμαστε στο περιβάλλον σαν να είναι το ίδιο μας το σπίτι…»

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT