Must Haves: Αυτά είναι τα shoe trends που πρέπει να επιλέξεις τώρα

Δεν ξέρουμε για 'σένα αλλά δικός μας στόχος είναι κάθε στοιχείο του outfit μας να είναι on-trend. Με αυτά τα παπούτσια στη συλλογή σου θα το πετύχεις σίγουρα.

Elle 09 Μαΐ. 20
Must Haves: Αυτά είναι τα shoe trends που πρέπει να επιλέξεις τώρα

Φώτο: @rosiehw

Είσαι shoe addict και η συλλογή σου το αποδεικνύει. Η καραντίνα όμως σε κράτησε μακριά τόσο από τις τάσεις όσο και από τα αγαπημένα σου καταστήματα με αποτέλεσμα να έχεις μείνει κάπως πίσω στις αγορές σου στον τομεά αυτό. Μην ανησυχείς καθόλου, εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε από ποια κομμάτια αξίζει να ξεκινήσεις ώστε το στυλ σου από πάνω ως κάτω να επιστρέψει στην ultra stylish καθημερινότητα που αγαπάς.

Mules

Τι θα φορέσεις με τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια, τα κολάν που πλέον θεωρούνται must και τις φούστες που όλες επιλέγουμε τους καλοκαιρινούς μήνες; Εκτός από τα αγαπημένα σου πέδιλα, αν θέλεις να κάνεις πιο on-trend εμφανίσεις τοπ επιλογή είναι τα κομψά mules. Θα σου χαρίσουν μια νότα κομψότητας, θα σου επιτρέψουν παράλληλα να παραμείνεις άνετη και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις με μια fashion-forward επιλογή που έχει διαχρονική αξία.

Φώτο: @ileniatoma_

Φώτο: @sylviemus_

Φώτο: @carodaur

Retro Sneakers 

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και δηλώνουμε ιδιαίτερα χαρούμενες γι’αυτό αφού η άνεση είναι πια τοπ προτεραιότητα. Τι φορούν όμως αυτό το διάστημα τα πιο ενημερωμένα fashion girls με τις φούστες, τα φαρδιά τζιν τους και τα atleisure σύνολά τους; Τα κλασικά sneakers της New Balance που έχουν 90s αέρα και δεν είναι πια αποκλειστικά για το γυμναστήριο.

Φώτο: @camillecharriere

Φώτο: @honeybelleworld

Φώτο: @matildadjerf

Comfy Slides 

Το παραδεχόμαστε, τα slides δεν είναι και το πιο λεπτεπίλεπτο ή κολακευτικό παπούτσι στον κόσμο αλλά έλα που είναι στη μόδα και είναι παράλληλα σούπερ άνετο. Φταίμε που θα τα προτιμήσουμε και θα τα φορέσουμε ακόμα και με πιο tailored κομμάτια; Δεν μπορούμε να πούμε ότι ισχύει το ίδιο και για τον συνδυασμό με κάλτσες, αλλά γούστα είναι αυτά.

Φώτο: @greceghanem

Φώτο: @gosiaboy

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT