Τα 3 πιο «ιπποτικά» ζώδια που θα σου κρατήσουν την ομπρέλα στη βροχή

Με αφορμή την πρόσφατη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και τη ρομαντική φωτογραφία των δύο τους κάτω από την βροχή, βρήκαμε τα ζώδια που στον έρωτα τα δίνουν όλα για όλα.

HELLO.gr 11 Μαρ. 20
Τα 3 πιο «ιπποτικά» ζώδια που θα σου κρατήσουν την ομπρέλα στη βροχή

Αν αναζητάς και εσύ έναν άντρα να σου ανοίγει τις πόρτες και να σου κρατάει την ομπρέλα στη βροχή, τότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα από τα τρία πιο ιπποτικά ζώδια του ωροσκοπίου που χαρακτηρίζονται από τρυφερότητα, φροντίδα αλλά και τόλμη. Δεν είναι στη φύση όλων των ζωδίων οι ρομαντικές χειρονομίες. Για παράδειγμα ο ανεξάρτητος Υδροχόος είναι σχεδόν απίθανο να κάνει μεγάλες χειρονομίες ενώ ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως λειτουργούν πάντα πιο διακριτικά, που σημαίνει ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να σου ανοίξουν την πόρτα ή να σου αφήσουν ένα ερωτικό σημείωμα.

Παρότι το κάθε ζώδιο έχει το δικό του τρόπο να εκδηλώνει την αγάπη του, τα τρία παρακάτω ζώδια είναι αυτά που θα σε συνεπάρουν με τις ιπποτικές τους χειρονομίες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος είναι το κατ εξοχήν ρομαντικό και ιπποτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι αυτός που θα εμφανιστεί στην πόρτα σου με λουλούδια και θα σε βγάλει ραντεβού υπό το φως των κεριών. Ο Καρκίνος, λόγω του κυβερνήτη του τη Σελήνη, αναπτύσσει έντονους συναισθηματικούς δεσμούς, του αρέσει να ιντριγκάρει το μυαλό του συντρόφου του και να τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός.

Μάθε και τα άλλα δύο ιπποτικά ζώδια στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT