Τα ζώδια της ημέρας (07/09)

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό-Ήλιος δυσαρμονία με Πλούτωνα: Δύσκολη μέρα στην επικοινωνία και στις συναλλαγές

Elle 07 Σεπ. 24
Τα ζώδια της ημέρας (07/09)

Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου 2024; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ
Προγραμματίστε καλύτερα τον χρόνο σας για αυτό το σαββατοκύριακο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα πρέπει να διαχειριστείτε πολλαπλά ζητήματα ταυτόχρονα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδανικές συνθήκες αρχίζουν να δημιουργούνται για να εκμεταλλευτείτε τις πραγματικές σας ικανότητες. Ιεραρχείστε τους στόχους σας για να φτάσετε στην επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το κλίμα στην ζωή σας αρχίζει και αγγίζει όλο και περισσότερο τις πραγματικές σας ανάγκες, ψυχαγωγηθείτε και μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να σας παρασύρει σε λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε είναι πολύ έντονη, αλλά η απροσεξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε ατυχήματα. Προσέξτε τις υπογραφές σας.

ΛΕΩΝ
Η αινιγματική σας συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σας. Μην γίνεστε καταπιεστικοί στις διάφορες σχέσεις σας, και αναζητείστε την αλήθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πιθανά προβλήματα με τον σύντροφό σας θα ταράξουν την ηρεμία τού σπιτιού σας. Ξεκαθαρίστε τις απόψεις σας με ειλικρίνεια και μην δείχνετε τόσο καχύποπτοι απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ
Μια πολύ καλή ιδέα μπορεί να έχετε σήμερα  Αξιοποιείστε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες, αλλά παράλληλα δεχτείτε να υιοθετήσετε κάποιες αλλαγές στην ζωή σας. Τις χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ευχάριστες ειδήσεις θα πάρετε σήμερα στην δουλειά σας. Νέοι ορίζοντες αρχίζουν και ανοίγονται για σας, καθώς αρχίζετε να πετυχαίνετε τις χρυσές ισορροπίες που θα σας λύσουν τα χέρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποια προσωρινά προβλήματα κλονίζουν την εμπιστοσύνη σας για το αύριο και τον άνθρωπό σας. Αντιμετωπίστε με θάρρος και ψυχραιμία κάποια οικονομικά σας ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αφηρημάδα σας κυριολεκτικά σκοτώνει σήμερα. Εντούτοις η δυνατότητά σας να εκφράσετε ιδέες και απόψεις θα σας χαρίσουν πόντους. Ασχοληθείτε με τον καλλωπισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικονομικά θέματα με τον σύντροφό σας μπορεί να σας απασχολήσουν και να προβληματίσουν. Κάποιες ξαφνικές εξελίξεις στην δουλειά σας μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους.

ΙΧΘΕΙΣ
Ένας σωστός οικονομικός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Προσέξτε όμως τώρα κάποια νομικά προβλήματα στην δουλειά σας, και μην κάνετε ανορθόδοξες ενέργειες.

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT