10 πράγματα που μάθαμε από «Τα Φιλαράκια»

Για τη Φιλία, τη Ζωή, τον Έρωτα, την Αγάπη το Σεξ και το…Φαγητό. Τα Φιλαράκια μας τελείωσαν από το Neflix! Τουλάχιστον όμως μας έδωσαν πολύτιμα μαθήματα ζωής!

Elle 03 Ιουν. 22
10 πράγματα που μάθαμε από «Τα Φιλαράκια»

Από το βράδυ της Δευτέρας 30/5 «Τα Φιλαράκια» αποτελούν πια παρελθόν από το Netflix. Η συνδρομητική πλατφόρμα είχε αγοράσει τα δικαιώματα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο και πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι ότι είδαμε είδαμε. Από εδώ και στο εξής θα ζούμε με τις αναμνήσεις μας και τα μαθήματα που μας χάρισαν!

Friends forever

Από το 1994 μέχρι το 2022 μας κράτησαν παρέα όλα τα μεσημεριανά μελαγχολικά, δροσερά, ζεστά και κρύα Σάββατα της μέχρι τώρα ζωής μας. Μια μανιακή με την καθαριότητα, ένας κολλημένος με τα απολιθώματα, μία χαριτωμένη διαισθητική με προηγούμενες ζωές, ένας sex maniac με λατρεία στο pastrami, μία όμορφη συναισθηματική κουτσομπόλα με πάθος για τα ρούχα, ένας υπέροχα ασταθής και σαρκαστικός τύπος μας έκαναν να αγαπήσουμε κάθε σαιζόν ακόμη κι αν το πληρώνουμε μέχρι σήμερα με το post-series depression. Αγαπήσαμε όλα όσα έλεγαν καθισμένοι στον καναπέ του Central Perk, τη δίδυμη πολυθρόνα των Joy και Chandler, τη μοβ πόρτα της Monica, τη smelly cat της αλλούτερης Phoebe αλλά κυρίως αγαπήσαμε αυτούς τους έξι τύπους που λειτούργησαν ψυχοθεραπευτικά όταν ζοριζόμασταν, μας ζέσταναν την καρδιά όταν νιώθαμε μοναξιά αλλά και εν τέλει μας έδωσαν τα καλύτερα μαθήματα ζωής. Χωρίς καν να έχουμε ποτέ συναντηθεί.

#1 Το ρίσκο είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης

Τι θα είχε συμβεί αν η Rachel δεν αποφάσιζε να πάρει το ρίσκο να πάει στο Παρίσι και μετά να πάρει το ρίσκο να κατέβει από το αεροπλάνο για τον Ross; Αν δεν αξίζει να ρισκάρεις – για την αγάπη, τη δουλειά, τον εαυτό σου, τότε γιατί αξίζει;

Διάβασε όλα όσα μάθαμε από τη λατρεμένη σειρά στο thenotebook.gr

Cover photo: @friends

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT