Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2022 και το «Squid Game» κυριάρχησε

Τα Emmy είναι τα πιο σημαντικά βραβεία για την τηλεόραση, με περισσότερα από 17.000 μέλη της Ακαδημίας Τηλεόρασης να ψηφίζουν.

HELLO.gr 14 Ιουλ. 22
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2022 και το «Squid Game» κυριάρχησε

Τα Emmy 2022 αναμένεται να φιλοξενηθούν στις 12 Σεπτεμβρίου στο NBC και το Peacock, ενώ σήμερα, οι υποψήφιοι αποκαλύφθηκαν σε μια εικονική τελετή που διοργανώθηκε από τους J.B. Smoove και Melissa Fumero. Τα Emmy είναι τα πιο σημαντικά βραβεία για την τηλεόραση, με περισσότερα από 17.000 μέλη της Ακαδημίας Τηλεόρασης να ψηφίζουν για τις αγαπημένες τους εκπομπές και tv shows της χρονιάς.

Φέτος, το Netflix ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές, κερδίζοντας υποψηφιότητες για επιτυχημένες εκπομπές όπως το “Squid Game” και το “Stranger Things”. Το “Squid Game” είναι ένα από τα πρώτα ξένα shows που κέρδισαν κορυφαίες υποψηφιότητες για Emmy, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερου Δράματος ενώ αποτελεί μια από τις πιο σειρές με τις περισσότερες υποψηφιότητες της βραδιάς.

Το HBO κέρδισε επίσης αρκετές υποψηφιότητες για shows όπως το “Succession”, “Barry” και “Euphoria” και για τις mini σειρές “White Lotus” “Station Eleven”. Ο Όσκαρ Άιζακ κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Emmy για το «Σκηνές από έναν γάμο», η Zendaya είναι πρωτοπόρος στη βραδιά των Emmy για το “Euphoria”, ενώ η Σίδνεϊ Σουίνι κέρδισε δύο υποψηφιότητες για τα “Euphoria” και “The White Lotus”. Είναι, μάλιστα, η πρώτη της φορά που κερδίζει την αναγνώριση Emmy. Η Μέλανι Λίνσκι κέρδισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Emmy για τη σειρά “Yellowjackets”, η οποία ήταν επίσης υποψήφια για το Καλύτερο Δράμα.

Διάβασε αναλυτικά τις υποψηφιότητες στο HELLO.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα: