Cinobo: Η νέα ελληνική πλατφόρμα streaming για τις ταινίες που ψάχναμε και δεν βρίσκαμε πουθενά

Μπορεί οι αίθουσες να παραμείνουν πιο σκοτεινές από ό, τι συνήθως αλλά η συγκυρία ήθελε να κάνει πρεμιέρα η ελληνική streaming πλατφόρμα κινηματογράφου, Cinobo που υπόσχεται να μετατρέψει το σαλόνι μας σε φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου. Μιας και εδώ έχουν συγκεντρωθεί όλες εκείνες τις ταινίες που χάσαμε στις Νύχτες Πρεμιέρας και δεν το ξεπεράσαμε ποτέ ή δεν πήραν ποτέ διανομή στη χώρα μας. Δοκίμασε το Cinobo δωρεάν για 14 ημέρες.

Elle 20 Μαρ. 20
Cinobo: Η νέα ελληνική πλατφόρμα streaming για τις ταινίες που ψάχναμε και δεν βρίσκαμε πουθενά

Το Cinobo αναλαμβάνει να μας ξεναγήσει στην 7η τέχνη με δυναμικές συλλογές, επίκαιρες προτάσεις και θεματικές κατηγορίες που επιμελούνται άνθρωποι με εμπειρία και αγάπη για τον κινηματογράφο. Για αυτούς το σινεμά έχει νόημα μόνο όταν δεν έχει όρια, κανόνες και στερεότυπα. Όταν μας διασκεδάζει, μας δημιουργεί συναισθήματα, γέλιο, κλάμα, προβληματισμό, ερωτήσεις. Όταν μας κάνει να θέλουμε να ζήσουμε με πάθος, να φιληθούμε με πάθος, να ερωτευθούμε με πάθος, να πούμε την άποψη μας με πάθος. Για αυτό δεν πρέπει να είναι δύσκολο να μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ταινίες. Τo Cinobo υπόσχεται να μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε στο σπίτι μας βραβευμένες ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, από τα όλα τα μήκη και τα πλάτης της γης. Ταινίες πολυαγαπημένες σε βραδιές θερινού σινεμά και μικρά φεστιβαλικά διαμαντάκια που παίχτηκαν για μικρό χρονικό διάστημα στις αίθουσες και δεν προλάβαμε να δούμε, αλλά και κλασικά αριστουργήματα μεγάλων δημιουργών.

Μπείτε στο cinobo.com , κάντε μια δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες και που ξέρετε μπορεί και να βρείτε εκείνη την ταινία που δεν θυμάστε το όνομα της, αλλά ψάχνατε και δεν βρίσκατε ποτέ.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT