ELLE NOW: Όσα δεν πρέπει να χάσεις μέσα στον Αύγουστο

Τα πολιτιστικά του Αυγούστου που δεν πρέπει με τίποτα να προσπεράσεις.

Elle 06 Αυγ. 24
ELLE NOW: Όσα δεν πρέπει να χάσεις μέσα στον Αύγουστο

Θέατρο

Ο Άρης Μπινιάρης καταπιάνεται για πρώτη φορά με την αρχαία κωμωδία και παρουσιάζει σε μια μεγάλη περιοδεία (με στάση στην Επίδαυρο 9 και 10/8) τους Όρνιθες του Αριστοφάνη. Το έργο «πετάει» με έντονο ρυθμό πάνω από την ανάγκη για μια νέα αρχή, μια νέα πραγματικότητα μακριά από τον κορεσμό, την παρακμή και τη διαφθορά.

ELLE NOW

TV

Η Αγγλίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο Michelle de Swarte γράφει και πρωταγωνιστεί στη σειρά Spent του BBC που είναι εμπνευσμένη από το τέλος της καριέρας της στο μόντελινγκ. Παρακολουθούμε την ηρωίδα της να κρύβει τη χρεοκοπία της την ίδια στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσει τις μέχρι τώρα επιλογές της.

ELLE NOW

Shopping: Στο μουσείο

Η έκθεση Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα Έργα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης εμπνέει τη νέα σειρά του Cycladic Shop. Η συλλογή περιλαμβάνει συλλεκτικά T-shirts, πόστερ, υφασμάτινα τσαντάκια και καρτ ποστάλ με έργα-ορόσημα της Cindy Sherman, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την έκθεση. Δείτε τη στο cycladic.gr.

ELLE NOW

Listen: Hot Right Now

Μπορεί να είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες DJs αυτή τη στιγμή στον κόσμο, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ. Ο λόγος για τη Νοτιοκορεάτισσα Peggy Gou και το ντεμπούτο της Hear You. Στόχος του, να ακουστεί σε όλα τα club του πλανήτη.

ELLE NOW

Την ίδια αποστολή έχει και το viral Brat της Charli XCX, που αυτή τη στιγμή έχει βαλθεί όχι μόνο να κυριαρχήσει στα dancefloors, αλλά και στη μόδα και στα social media. Παντού. Και το καταφέρνει. Με γούστο; Μάλλον όχι.

ELLE NOW

New Star: Clairo

Η νεαρή τραγουδοποιός με την τρυφερή φωνή, τους ευαίσθητους και θαρραλέους στίχους κερδίζει όλο και περισσότερο την προσοχή μας. Το τρίτο της άλμπουμ Charm είναι μια συστάδα από τραγούδια κεντημένα και ερμηνευμένα με ελευθερία και τόλμη.

ELLE NOW

Έκθεση: Δημοκρατία

Κάντε μια πρωινή βόλτα στην Εθνική Πινακοθήκη για να δείτε την έκθεση Δημοκρατία, η οποία πραγματεύεται τη σχέση της τέχνης με τη δημοκρατία σε μία από τις πιο καθοριστικές περιόδους για την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία, κατά τη μετάβασή τους από ένα απολυταρχικό καθεστώς στο δημοκρατικό πολίτευμα. Έως 2/2/2025. nationalgallery.gr

ELLE NOW

ELLE NOW

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT