Napoleon: Το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix

Μία πρώτη ματιά στη νέα ταινία του Riddley Scott που πραγματεύεται την πορεία του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Elle 11 Ιουλ. 23
Napoleon: Το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix

Ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της παγκόσμιας ιστορίας, ο Ναπολέων Βοναπάρτης, απέκτησε επιτέλους τον δικό του χρόνο και χώρο στο πεδίο του Hollywood. Μόλις πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Ridley Scott, στην οποία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix.

Όπως βλέπουμε από τις σκηνές του ολιγόλεπτου βίντεο, βρισκόμαστε την περίοδο της Γαλλικής Επαναστάσης και πιο συγκεκριμένα παρακολουθούμε τα γεγονότα που οδήγησαν στη δημόσια εκτέλεση του βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣΤ και τη συζύγου του, Μαρίας Αντουανέτας. Ο Ναπολέων που υπήρξε σημαντική στρατιωτική φιγούρα κατά την Επανάσταση, έχοντας συμμετάσχει ενεργά στις μάχες που έλαβαν χώρα, αναλαμβάνει εν τέλει την ηγεσία του κράτους της Γαλλίας ύστερα από το πραξικόπημα του 1799.

Πέρα από τα ιστορικά γεγονότα, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ειδύλλιο που εξελίχθηκε ανάμεσα σε εκείνον και την αγαπημένη του, Ιωσηφίνα, η οποία ανακηρύχθηκε αυτοκράτειρα, όταν ο σύζυγός της ανήλθε στην εξουσία. Στο ρόλο της Ιωσηφίνας βλέπουμε τη Vanessa Kirby, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “The Crown”, υποδυόμενη την αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Μαργαρίτα, σε νεαρή ηλικία.

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, στην ταινία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Jodie Comer, Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Phoenix συνεργάζεται με τον Ridley Scott, ύστερα από την ταινία του 2000 ο “Μονομάχος”.

Η ταινία αποτελεί παραγωγή των Apple Studios και της Scott Free Productions μαζί με τους Kevin Walsh, Mark Huffam και Joaquin Phoenix και θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT