Ο Max Cooper με το “Aether” στο Μέγαρο Μουσικής

Ας είναι αυτό το πρώτο live της χρονιάς. Μια συναρπαστική τρισδιάστατη οπτικοακουστική εμπειρία από τον μάγο της ηλεκτρονικής μουσικής που θα μας καθηλώσει.

Elle 11 Ιαν. 24
Ο Max Cooper με το “Aether” στο Μέγαρο Μουσικής

Με μία μεγάλη πορεία στην ηλεκτρονική σκηνή και ένα ιδιαίτερο ταλέντο να συνδυάζει τις μουσικές του με έννοιες όπως η ανάδυση, η ταυτότητα και το άπειρο, λαμβάνοντας έμπνευση από την επιστήμη της Γενετικής και χρησιμοποιώντας tricks της αρχιτεκτονικής για να αφηγηθεί την τέχνη του, ο Βορειοϊρλανδός μουσικός παραγωγός Max Cooper εγκαινιάζει τη νέα χρόνια με μία καθηλωτική ερμηνεία στο Μέγαρο Μουσικής. 

Στο πλαίσιο της σειράς “Γέφυρες” του Μεγάρου Μουσικής, ο Max Cooper παρουσιάζει το “Aether” στις 16 Ιανουαρίου, μια σύγχρονη ερμηνεία του φωτεινού αιθέρα που συνδυάζει μουσική και αρχιτεκτονική. Στην ουσία, το “Aether” είναι μια τρισδιάστατη εγκατάσταση ηχητικού-οπτικού πεδίου φωτός που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το στούντιο design Architecture Social Club.

Max Cooper

Ο δημιουργός προσπαθεί να προσφέρει στο κοινό του μια ζωντανή οπτικοακουστική εμπειρία που σε καθηλώνει, καθώς αναδεικνύει την ομορφιά, την ένταση και τα συναισθήματα που προκαλούν θεμελιακές μορφές και ήχοι από τον περιβάλλοντα χώρο: κύματα, επιφάνειες, συμμετρίες, σουρεαλιστικά τοπία. O Max Cooper και το Architecture Social Club πειραματίζονται επί σειρά ετών επάνω σε έναν νέο τύπο οπτικοακουστικής εμπειρίας, με το «Aether» να αποτελεί το αποκορύφωμα αυτής της έρευνας.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Aether”:

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 | 20:30 | Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Συντελεστές | Max Cooper | Architecture Social Club

Καλλιτεχνική επιμέλεια, προγραμματισμός | Δημήτρης Μαραγκόπουλος

Συμπαραγωγή | Plisskën & Hub Events–Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Επιμέλεια | Athens Digital Arts Festival

Τιμές εισιτηρίων
14 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι)  18 €, 22 € , 28 € ,34 € , 40 € , 48 €

Eισιτήρια
210 72 82 333
www.megaron.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT