Ποιο live δεν πρέπει να χάσετε τον Μάρτιο;

Σας αρέσουν οι μουσικές που γράφονται για όνειρα που δεν έχετε δει ακόμα; Μελωδίες που μπορούν να σας χαϊδεύουν ενώ ταυτόχρονα σας χορεύουν; Τότε δεν πρέπει να χάσετε τη συναυλία του Christian Löffler στο Fuzz το Σάββατο 7/3.

Elle 28 Φεβ. 20
Ποιο live δεν πρέπει να χάσετε τον Μάρτιο;

Ο ταλαντούχος παραγωγός Christian Löffler σε κάθε του live κερνά το κοινό του ένα μουσικό κοκτέιλ έντονων συναισθημάτων που σε κάνει να ακροβατείς ανάμεσα σε θλίψη και μελαγχολία, χαρά και ευδαιμονία. Ακούς και σε κάνει να νιώθεις σαν να κολυμπάς σε χλιαρό νερό. Σαν να κοιτάς τα αστέρια ενώ αυτά κινούνται. Σαν να κοιμάσαι μόνος σε ένα σκοτεινό δάσος νιώθοντας όμως απόλυτα ασφαλής. Σαν να οδηγείς προς το πρώτο φως της ημέρας. Σαν σου λέει μια λυπητερή ιστορία η αγαπημένη σου γιαγιά.
Κάπως έτσι ακούγονται οι συνθέσεις του αυτοδίδακτου Christian Löffler, ο οποίος μεγάλωσε σε μία απομονωμένη επαρχία της Γερμανίας και άρχισε να ασχολείται με την μουσική στην ηλικία των 14 ετών. Ενώ όλοι οι συνομήλικοι μάθαιναν κιθάρα, ο ίδιος έστρεψε κατευθείαν το ενδιαφέρον του στον προγραμματισμό και την παραγωγή μουσικής μέσω του υπολογιστή του. Η παραγωγή του ήχου του οφείλει την ύπαρξή της στην περιοχή που ανατράφηκε όπου και μέχρι σήμερα περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του. Κλεισμένος σε μια καμπίνα στην μέση του πουθενά, ο Christian Löffler έμαθε μόνος του να χρησιμοποιεί μία ποικιλία προγραμμάτων και μουσικών οργάνων ενώ παράλληλα ανέπτυξε τις δεξιότητες του στην φωτογραφία και επιδόθηκε στην συλλογή και καταγραφή των πολλαπλών φυσικών προοπτικών του ήχου.

Ακούστε εδώ το The End, το τελευταίο τραγούδι του

Info: Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 177 78, www.fuzzclub.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT