Sundays are for lovers: Οι Ross From Friends, Midland και Jay Jay στο Ωδείο Αθηνών

Η Αθήνα έχει αγαπήσει τα κυριακάτικα Eden πάρτι. Τα πλάσματα της πόλης φορούν τα πιο φωτεινά τους ρούχα, τα πιο χορευτικά τους παπούτσια και κατεβαίνουν στο υπόγειο του Ωδείου Αθηνών. Αυτή την Κυριακή θα συναντήσουν τους κεφάτους dj και παραγωγούς Ross From Friends και Midland.

Elle 26 Ιαν. 24
Sundays are for lovers: Οι Ross From Friends, Midland και Jay Jay στο Ωδείο Αθηνών

Τα Eden Sunday Party επιστρέφουν δυναμικά, καλωσορίζοντας στο Ωδείο Αθηνών τον Βρετανό παραγωγό Ross From Friends ή κατά κόσμον Felix Clary Weatherall, που συγκαταλέγεται στους πιο ταλαντούχους παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής. Τα κομμάτια του ξέρουν να αισθάνονται. Ξέρουν να νιώθουν και γι’ αυτό σε κάνουν να χορεύεις. Γιατί σε λυγίζουν.  Τα set του ήταν ιδανικά επίσης για όσους θέλουν στο τέλος ή κατά τη διάρκεια να φιληθούν ή να φλερτάρουν με τα χέρια ψηλά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ross From Friends (@rossfromfriends)

Ειδικότερα, ο Felix Clary Weatherall έρχεται στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2024, ωστόσο δεν θα είναι μόνος του καθώς το πάρτι θα ανοίξει ο Jay Jay (Ιάσονας Οικονόμου) ο οποίος υπόσχεται να χαρίσει ένα δυνατό DJ set σε uplifting ρυθμούς, με freestyle μουσικές και μικρές δόσεις από Detroit, πριν δώσει τη σκυτάλη στον δημοφιλή παραγωγό Midland, ο οποίος διακρίνεται για το εκπληκτικό, εκλεπτυσμένο και απόλυτα θορυβώδες στιλ του, έχοντας κατορθώσει να διατηρήσει έναν βασικό ήχο που είναι πραγματικά δικός του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason (@jay.jay.yo)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Midland (@midlandsound)

Ημερομηνία:

28 Ιανουαρίου 2024

Ώρα Έναρξης:
16:30

Είσοδος:
€17-25

Χώρος:
Ωδείο Αθηνών
Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19
106 75, Αθήνα
www.athensconservatoire.gr

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT