“The New Look”: Η νέα σειρά για την περίφημη διαμάχη ανάμεσα σε Christian Dior και Coco Chanel

Η σειρά που θα κάνουν σίγουρα binge-watching όλοι οι fashion lovers.

Elle 18 Ιαν. 24
“The New Look”: Η νέα σειρά για την περίφημη διαμάχη ανάμεσα σε Christian Dior και Coco Chanel

Ένα νέο trailer μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο “The New Look” που φυσικά αναφέρεται στην περίφημη συλλογή του Christian Dior από το 1947. Ωστόσο, η νέα σειρά που θα κάνουμε σύντομα binge-watching στην Apple TV+ δεν θα παρουσιάσει αποκλειστικά το έργο του Monsieur Dior και τη δημιουργία της εν λόγω συλλογής, καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε επίσης στιγμές από τη διαμάχη του σχεδιαστή με το αντίπαλο δέος, Coco Chanel, αλλά και τις ιστορίες άλλων διάσημων couturiers.

Πιο αναλυτικά, η σειρά που έχει την υπογραφή του Todd A. Kessler βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρόκειται να ρίξει τον προβολέα σε όσα συνέβησαν τη στιγμή που η μόδα έλαβε μοντέρνα προσέγγιση, κατά την κατοχή του Παρισιού από τους Γερμανούς. Όπως βλέπουμε από τις σκηνές που κυκλοφόρησαν, ο Ben Mendelsohn υποδύεται τον Christian Dior, ο οποίος θα έρθει τηλεοπτικά σε ρήξη με τη Juliette Binoche, η οποία ανέλαβε τον ρόλο της Chanel.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Όπως ανακοίνωσε η Apple, τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί ένα επεισόδιο κάθε Τετάρτη μέχρι τις 3 Απριλίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η σειρά θα ακολουθήσει “την κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν η γαλλική πόλη οδήγησε τον κόσμο πίσω στη ζωή μέσω του fashion icon Christian Dior. Καθώς ο Dior ανεβαίνει στην κορυφή με το πρωτοποριακό, εμβληματικό αποτύπωμα της ομορφιάς και της επιρροής του, η βασιλεία της Chanel ως η πιο διάσημη σχεδιάστρια μόδας στον κόσμο τίθεται σε κίνδυνο. Το συνυφασμένο έπος ακολουθεί τις εκπληκτικές ιστορίες των συγχρόνων και των αντιπάλων του Dior, από τη Chanel μέχρι τον Pierre Balmain, τον Cristóbal Balenciaga και άλλους- και, παρέχει μια εκπληκτική ματιά στο ατελιέ, τα σχέδια και τα ρούχα που δημιούργησε ο Christian Dior μέσα από τη συνεργασία με τον Οίκο Dior”.

Πέρα από τους Mendelsohn και Binoche, στο “χρυσό καστ” θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε επίσης τη Maisie Williams που θα υποδυθεί την αδερφή του Dior, Catherine Dior, τον John Malkovich που θα παίξει τον Lucien Lelong, την Emily Mortimer ως Elsa Lombardi, τον Claes Bang ως Spatz και την Glenn Close ως την Carmel Snow.

Αναμφίβολα, μιλάμε για μία σειρά που θα παρακολουθήσουν όλοι οι fashion lovers.

Δες το trailer:

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT