Το Athens Music Week επιστρέφει και εσύ δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις

Η καθιερωμένη γιορτή της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα επανέρχεται ανανεωμένη με πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα και άφθονη συναυλιακή δράση.

Elle 21 Μαΐ. 24
Το Athens Music Week επιστρέφει και εσύ δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις

Με σκοπό να ενώσει όλους τους φίλους της μουσικής, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέα μουσικά είδη και καλλιτέχνες, το Athens Music Week επιστρέφει για 6η χρονιά από τις 22 έως τις 25 Μαΐου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και σε αρκετούς κεντρικούς συναυλικούς χώρους στην Αθήνα. Ειδικότερα, το πρόγραμμα του φετινού Athens Music Week προβλέπεται χορταστικό, χάρη στους 200+ καλεσμένους που θα εμφανιστούν στις δεκάδες εκδηλώσεις, τα εκπαιδευτικά workshops, τις συζητήσεις, τα πάρτι και τις 36 showcase συναυλίες με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο επίκεντρο του Athens Music Week 2024 βρίσκεται η εξερεύνηση των δυναμικών και των συνδέσεων στο τοπίο που διαμορφώνεται ανάμεσα στους Μουσικούς Δημιουργούς και την Τεχνολογία, με ειδική μνεία στο Ψηφιακό μετασχηματισμό, το A.I και νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία της μουσικής δημιουργίας, καθώς και η ενδυνάμωση των ανερχόμενων καλλιτεχνών με έμφαση στην ανάδειξη των ντόπιων δημιουργών και την υποστήριξη των εξαγώγιμων ταλέντων.

Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το συνεδριακό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα καταπιαστεί με τις τελευταίες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάδειξη, δικτύωση, ενίσχυση και προβολή της εγχώριας σκηνής.

Ήδη το line-up που διαφορφώθηκε από την ειδική, καλλιτεχνική επιτροπή (και μπορείς να δεις εδώ) έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις της μουσικής, όπως και το πλούσιο πρόγραμμα που θα δεν θα σε απογοητεύσει.

Εσύ ακόμα να κλείσεις το εισιτήριο σου; Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ.

Κεντρική φωτογραφία: Athens Music Week

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
MHT