Το ELLE.GR σάς χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις σε θερινό σινεμά για να δείτε την πιο γλυκιά και αστεία ταινία του Μαΐου

Η ODEON και το ELLE.GR σας στέλνουν το πρώτο θερινό σινεμά της σεζόν και μάλιστα στην αβάν πρεμιέρ του «Μια Απίθανη Σχέση» (Long Shot) την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 20.30 στο κινηματογράφο CINE ΨΥΧΙΚΟ. Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό κάνετε like ή σχόλιο στο link

Elle 10 Μαΐ. 19
Το ELLE.GR σάς χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις σε θερινό σινεμά για να δείτε την πιο γλυκιά και αστεία ταινία του Μαΐου

To Μια Απίθανη Σχέση είναι εκείνη η comedy που μετά από χρόνια θα καλείτε τις φίλες σας για την δείτε παρέα. Είναι γλυκιά, αστεία, ανθρώπινη, σύγχρονη και έχει το κέφι που μπορεί να προκαλέσει μια ωραία, ερωτική ιστορία. Σε όλα αυτά προσθέστε μια απίθανη Charlize Theron, η οποία μας αποκαλύπτει γενναιόδωρα το κωμικό ταλέντο της.


Περί τίνος πρόκειται; Η ιστορία έχει ως εξής: Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε… όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι ξανασυναντάει τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ, την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η ταινία βγαίνεις τις 16/5 στις αίθουσες, αλλά το ELLE.GR και η ODEON σας χαρίζει 10 διπλές προσκλήσεις για τη δείτε μια ημέρα νωρίτερα.

Για να μπείτε στην κλήρωση κάντε κλικ εδώ

Δείτε το τρέιλερ: 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT