Η Tezza μας δείχνει τα αγαπημένα της beach looks για φέτος το καλοκαίρι (και θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα!)

Η Tezza είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας influencers και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει τα αγαπημένα της looks στις διακοπές της αλλά και στην καθημερινότητά της. Η όμορφη fashionista ποζάρει με τα πιο καλοκαιρινά της outfits και εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της ASAP. #1. Σορτς + μαγιό  Αν […]

Elle 26 Μαΐ. 22
Η Tezza μας δείχνει τα αγαπημένα της beach looks για φέτος το καλοκαίρι (και θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα!)

Η Tezza είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας influencers και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει τα αγαπημένα της looks στις διακοπές της αλλά και στην καθημερινότητά της. Η όμορφη fashionista ποζάρει με τα πιο καλοκαιρινά της outfits και εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της ASAP.

#1. Σορτς + μαγιό 

Αν έχεις μια ωραία πετσέτα σαν και αυτή της Tezza μπορείς και εσύ να τη χρησιμοποιήσεις σαν props για να βγάλεις την πιο ωραία καλοκαιρινή φωτογραφία. Η ίδια συνδυάζει την πετσέτα της με βαμβακερό σορτς και μαγιό και ολοκληρώνει το look με ένα κολιέ από χάντρες.

Tezza

#2. Μαγιό + oversized πουκάμισο

Aν έχεις ένα oversized πουκάμισο σε έντονη απόχρωση ή λευκό δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα πετυχημένο look στην παραλία φέτος το καλοκαίρι. Αντί λοιπόν να φορέσεις το παρεό σου ή ένα καφτάνι, δοκίμασε να φορέσεις ένα oversized πουκάμισο και είσαι έτοιμη.

Tezza

Δες και τα υπόλοιπα αγαπημένα μας beach looks της Tezza στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT