Τι κάνει ο Πρίγκιπας Harry για να προστατευτεί από τον κορονοϊό;

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν αντάλλαξαν χειραψίες στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

HELLO.gr 11 Μαρ. 20
Τι κάνει ο Πρίγκιπας Harry για να προστατευτεί από τον κορονοϊό;

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια λειτουργία για τον εορτασμό της Ημέρας της Κοινοπολιτείας και το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που επέστρεψαν από τον Καναδά στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ολοκληρώσουν τις επίσημες εμφανίσεις τους, πριν στις 31 Μαρτίου, παραιτηθούν και επίσημα από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι γαλαζοαίματοι δεν αντάλλαξαν καμία απολύτως χειραψία.

Αυτό συνέβη λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου που έθεσε σε εφαρμογή το Αβαείο του Γουέστμινστερ για την προστασία από τον κορονοϊό. Ο εκπρόσωπος του Αβαείου ανέφερε ότι “Το Αβαείο του Γουέστμινστερ γνωρίζει τους κινδύνους που εγκυμονεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Από τις προηγούμενες εβδομάδες συμβουλεύουμε τα μέλη του εκκλησιάσματος μας να μην ανταλλάσσουν χειραψίες.

Παρ’όλα αυτά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρήκαν άλλους τρόπους να χαιρετήσουν τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, όπως για παράδειγμα ο πρίγκιπας Harry που χαιρέτισε τον Κρεγκ Ντέιβιντ στο τέλος της λειτουργίας, χτυπώντας τους αγκώνες.

Διάβασε περισσότερα στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT