Το αξεσουάρ που αποχωριζόμαστε μόνο(!) στον ύπνο ακόμα και τις μέρες της καραντίνας

Τα κοσμήματα! Είναι το λαμπερό στοιχείο που αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας (casual και μη) και τώρα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να αποζητάμε λίγη λάμψη... Είσαι έτοιμη για ατελείωτο bling-bling;

Elle 07 Απρ. 20
Το αξεσουάρ που αποχωριζόμαστε μόνο(!) στον ύπνο ακόμα και τις μέρες της καραντίνας

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί φοράμε κοσμήματα; Και όχι μόνο γιατί τα φοράμε αλλά γιατί τους έχουμε και τόσο μεγάλη αδυναμία από καταβολής κόσμου… Είναι το μέσο που μας κάνει να νιώθουμε περισσότερο γυναίκες; Είναι η πινελιά που θα κάνει το look μας να ξεχωρίσει από όλα τα άλλα; Ή μήπως είναι ο τρόπος για να προσδώσουμε στο στυλ μας την πολυτέλεια που πάντα αποζητούσαμε; Όλες αυτές οι υποθέσεις είναι σωστές! Για όλα αυτά αλλά και για ακόμα περισσότερα (που δεν έχουμε το χρόνο και το χώρο να τα αναλύσουμε τώρα) τα κοσμήματα πράγματι είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας.. είτε είναι διακοσμημένα με διαμάντια είτε όχι! Σαν σύγχρονες Σταχτοπούτες λοιπόν- κλεισμένες για μέρες στο σπίτι και αναγκασμένες να ασχολούμαστε κυρίως με ότι έχει να κάνει με το νοικοκυριό- τα κοσμήματα τώρα μετατρέπονται στην βασικότερη ανάγκη μας. Τα θέλουμε! Τα ζητάει ο οργανισμός μας…Μόνο που στη δική μας περίπτωση, αν και η καραντίνα μοιάζει με παραμύθι (κακό παραμύθι!),καμία καλή νεράιδα δεν θα εμφανιστεί μέσα από ένα σύννεφο γεμάτο χρυσόσκονη και με το μαγικό ραβδάκι της θα μετατρέψει τις πιτζάμες μας στο πιο εντυπωσιακό φόρεμα, συμπληρώνοντας το με υπέροχα πετράδια, σκουλαρίκια και εκτυφλωτικά κρεμαστά για το λαιμό.

https://www.instagram.com/p/B96G8gjqzRI/

Πρέπει να πάρουμε απόφαση πως αυτή τη «μεταμόρφωση» θα την κάνουμε μόνες μας… για τον εαυτό μας! Οπότε σήκω από τον καναπέ, που σχεδόν έχεις βγάλει ρίζες πια, και τρέξε στη μπιζουτιέρα σου. Εκεί κρύβεται όλο το ενδιαφέρον τώρα. Βγάλε όλα τα κοσμήματα έξω, μικρά αλλά και πιο μεγάλα, λεπτεπίλεπτα ή και πιο statement, άπλωσέ τα στο χαλί, ξεκίνα να δημιουργείς τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς και έπειτα δοκίμασέ τους μπροστά στο καθρέφτη σου. Ναι με την φόρμα, γιατί όχι δηλαδή; Όλες οι instagrammers που το κάνουν, τυχαία το κάνουν νομίζεις; Και να θυμάσαι… Όσο περισσότερα φορέσεις τόσο το καλύτερο! Αυτό που σου περιγράφουμε δεν είναι ένα παιχνίδι που θα σε κρατήσει απασχολημένη για μερικές ώρες, φτιάχνοντάς σου το κέφι… Αυτό είναι μια έξυπνη δραστηριότητα που θα ανεβάζει την αυτοποποίθησή σου για τώρα αλλά θα φροντίσει και για το μέλλον. Αναρωτιέσαι πως; Ανοίγοντάς σου τα μάτια! Ποια άλλη θα συνδυάζει τόσο καλά όσο εσύ τα κοσμήματα της μετά την απεγκλωβισμό μας από την καραντίνα; Καμία!

Παρατήρησε με προσοχή τα υπέροχα jewellery σύνολα που μας έκλεψαν την καρδιά στο Instagram και ετοιμάσου να φτιάξεις το δικό σου παραμύθι, όπου η πιο λαμπερή φυσικά(!) και θα είσαι εσύ.

https://www.instagram.com/p/B-XPwP1I_Qv/

https://www.instagram.com/p/B-fEO1KBCsR/

https://www.instagram.com/p/B4aqKhUHicK/

https://www.instagram.com/p/B-h1HhrpI5g/

https://www.instagram.com/p/B76gZFtCWKL/

https://www.instagram.com/p/B-aKS3po2xv/

https://www.instagram.com/p/B-K5iyhI4by/

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT