Το μόνο προϊόν ντεμακιγιάζ που εμπιστεύονται όλες οι beauty editors

Οι απόψεις για τα must have προϊόντα του νεσεσέρ μας συχνά διίστανται και επηρεάζονται από τις προσωπικές ανάγκες της επιδερμίδας μας. Για τα νερά micellaire όμως συμφωνούμε όλες ομόφωνα.

Elle 13 Δεκ. 21
Το μόνο προϊόν ντεμακιγιάζ που εμπιστεύονται όλες οι beauty editors
Cover photo: @christinanadin

Το σωστό ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω όταν πρόκειται για την υγεία, τη λάμψη και την νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι το βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ, όσο κουρασμένη και αν είσαι, ακόμα και αν δεν ακολουθείς κάποια ρουτίνα ομορφιάς. Ο λόγος; Το μακιγιάζ δυστυχώς μπορεί να εισχωρήσει στους πόρους και σε συνδυασμό με τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, τους ρύπους και τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας και την ηλιακή ακτινοβολία να δημιουργήσουν χάος στο δέρμα σου.

Όλες μας θέλουμε να ξεμπερδέυουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τα βασικότερα και ίσως πιο «βαρετά» βήματα της ρουτίνας μας ώστε να αφεθούμε σε πολυτελείς συνθέσεις και καλλυντικά που βοηθούν πραγματικά το δέρμα μας και για καλή μας τύχη τα νερά micellaire είναι με το μέρος μας. Τα προϊόντα έκαναν την εμφάνισή τους στον κόσμο της ομορφιάς πριν μερικά χρόνια και από τότε δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά. Απομακρύνουν πανεύκολα κάθε ίχνος μακιγιάζ, είναι ιδανικά για ταξίδια και για καθαρισμό πριν την γυμναστική και οι απαλές συνθέσεις τους κρατούν μακριά ερεθισμούς, κοκκινίλες και ατέλειες.

Καθαρίζουν χωρίς ερεθισμούς

Υπάρχει λόγος που οι μεγαλύτεροι make up artists δεν κάνουν βήμα χωρίς το προιόν αυτό στο kit ρους. Τα νερά micellaire απομακρύνουν σχεδόν τα πάντα με ένα μόνο πέρασμα χωρίς να βλάπτουν το δέρμα ή να δημιουργούν ερεθισμούς και κοκκινίλες. Επίσης δεν περιέχουν έλαια που παραμένουν στο δέρμα και είναι από τους συνήθης υπόπτους όταν αναφερόμαστε σε ατέλειες και σπυράκια.

Είναι ιδανικά για τα ταξίδια

Είναι τόσο πρακτικά και multi-tasking που δεν το σκεφτόμαστε δεύτερη φορά όταν ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για ταξίδι. Δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και χάρη στην αποτελεσματικότητά τους κάνουν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ εντελώς άχρηστα.

Έτσι μπορείς να αποφύγεις τον διπλό καθαρισμό

Η μέθοδος που πολλές γνωρίζουμε ως double cleansing ξεκινά συνήθως με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ σε μορφή λαδιού. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι πρέπει η επόμενη κίνησή σου να είναι ο καθαρισμός με δεύτερο προιόν που θα απομακρύνει τα έλαια από την επιφάνεια του προσώπου. Με τα νερά micellaire όμως αυτό το δεύτερο βήμα δεν είναι απαραίτητο αφού η επιδερμίδα είναι απόλυτα καθαρή μετά την χρήση του.

Δες τα αγαπημένα μας και στοιχηματίζουμε ότι από εδώ και πέρα αυτό το προϊόν δεν θα λείπει ποτέ από το νεσεσέρ σου:

ντεμακιγιάζ

Sensibio H2O Solution Micellaire της Bioderma, στα φαρμακεία.

ντεμακιγιάζ

Lotion Micellaire της Avène, στα φαρμακεία. ντεμακιγιάζ

Eau Micellaire Demaquillante της Caudalie, στα φαρμακεία. ντεμακιγιάζ

Νερό καθαρισμού micellaire για ευαίσθητες επιδερμίδες της L’Oreal Paris. ντεμακιγιάζ

Νερό ντεμακιγιάζ micellaire της Garnier.ντεμακιγιάζ

Eau Demaquillante micellaire της Nuxe, στα φαρμακεία. ντεμακιγιάζ

Νερό micellaire Ηydro Boost Triple της Neutrogena.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT