Tom Ford Soleil Summer 2019: Ο απόλυτος σύμμαχος για εντυπωσιακά καλοκαιρινά μακιγιάζ

Εάν θέλεις να ζήσεις το όνειρο και να ταξιδέψεις νοερά σε εξωτικούς παραδείσους, τότε δεν πρέπει να χάσεις την πιο hot και πολυτελή σειρά μακιγιάζ της σεζόν, με την υπογραφή του Tom Ford.

Elle 03 Ιουν. 19
Tom Ford Soleil Summer 2019: Ο απόλυτος σύμμαχος για εντυπωσιακά καλοκαιρινά μακιγιάζ


Φυσική. Λαμπερή. Εκθαμβωτική. Οι τρεις αυτές λέξεις περιγράφουν άψογα τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του Tom Ford, Tom Ford Soleil Summer που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις. Εμπνευσμένη από τα μακρινά ιδιωτικά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο αποτελεί τον κρυφό πόθο κάθε it girl, αφού όχι μόνο αποτελεί τη βάση για λουκ που θα συζητηθούν σε κάθε σου εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή, αλλά επιπλέον γιατί οι συσκευασίες των προϊόντων αποτελούν πραγματικό κόσμημα για το μπουντουάρ. Και το καλύτερο; Τα προϊόντα της συλλογής τα οποία προορίζονται για όλο το πρόσωπο, είναι εμπλουτισμένα με νιφάδες χρυσού 24Κ εξασφαλίζοντας στην επιδερμίδα σου ενυδάτωση, λάμψη και αξιοζήλευτο sunkissed εφέ.

To Glow Tone Up Foundation SPF 40 Hydrating Cushion Compact (βλ. κάτω) εξασφαλίζει ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς, καθώς γλιστρά πάνω στο δέρμα, ενώ καμουφλάρει αποτελεσματικά τυχόν ατέλειες. Φιλοξενείται σε μια κομψή και εύχρηστη compact συσκευασία, που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου όπου κι αν είσαι. Το αποτέλεσμα που χαρίζει στο δέρμα είναι απόλυτα φυσικό, ενώ εκτός από κάλυψη, προστατεύει και ανορθώνει την επιδερμίδα χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του με το σύμπλεγμα Infusing Complex, SPF 40, και την πούδρα από μαργαριτάρια που χαρίζει λάμψη.

Το Soleil Lip Blush (βλ. κάτω αριστερά), εμπλουτισμένο με εκθαμβωτικές νιφάδες χρυσού 24Κ, ντύνει τα χείλη με χρώμα που τα κολακεύει και τα αναδεικνύει. Η balmy σύνθεσή του εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση, ενώ μετατρέπεται αμέσως σε ένα ροζ αισθησιακό χρώμα που κάνει τα χείλη ακαταμάχητα και σέξι. Όσο για την ώρα που το απλώνεις επάνω τους, η έννοια του show- off “απενοχοποιείται” χάρη στην επιχρυσωμένη όψη του.

Η Acqua Metal Shadow (βλ. πάνω στο κέντρο) είναι μια υγρή, ιριδίζουσα σκιά μακράς διάρκειας που εφοδιάζει τα βλέφαρα με μεταλλική λάμψη. Η σύνθεσή της βασίζεται σε χρωστικές μαργαριταριών και ανθεκτικά στο νερό πολυμερή.

To άρωμα Tom Ford Soleil Blanc (βλ. πάνω δεξιά) με νότες από περγαμόντο, γιασεμί, υλάνγκ- υλάνγκ και καρύδα έρχεται να ολοκληρώσει το “island” λουκ σου.

Τα κραγιόν Ultra-Rich Lip Color (βλ. πάνω) είναι εμπλουτισμένα με βουτύρου shea και βιταμίνες C και E που προσδίδουν υγρασία στα χείλη, τα θρέφουν και τα περιποιούνται. Θα τα βρεις σε 15 εντυπωσιακές αποχρώσεις που συμπληρώνουν ιδανικά την μπρονζέ όψη που παίρνει η επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=6eml69edN_E

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT