ΒLOG Gourmet News: Άρωμα Αργεντινής στο Athens Ledra Marriott

Δοκιμάστε ξεχωριστές γεύσεις και κερδίστε ένα ταξίδι για δύο άτομα στη χώρα του τάνγκο.

Elle 16 Μαΐ. 12
ΒLOG Gourmet News: Άρωμα Αργεντινής στο Athens Ledra Marriott

Μιας και μας πέφτει κομματάκι μακριά το Μπουένος Άιρες με τα παθιάρικα τάνγκο και την υπέροχη αργεντίνικη κουζίνα, το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott μάς προσφέρει αυτές τις απολαύσεις και σε απόσταση ανάσας από το κέντρο της Αθήνας. Οι αργεντίνικες γεύσεις απογειώνονται μέσα από τις παραδοσιακές συνταγές στο εστιατόριο Ζέφυρος από τις 25 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2012.

Η κουζίνα της Νότιας Αμερικής θα μας συστηθεί με πιάτα που αποτελούνται από αυθεντικές παραδοσιακές κοπές κρεατικών, τα οποία συνοδεύονται με μια ποικιλία από γαρνιτούρες. Το δείπνο  ολοκληρώνουν το salad bar και ο μπουφές με τα δελεαστικά  επιδόρπια.
Όσοι αποφασίσετε να ανακαλύψετε τις γεύσεις από τη μακρινή Αργεντινή μπορείτε την Κυριακή να απολαύσετε όλες αυτές τις παραδοσιακές συνταγές σε ένα πλούσιο brunch.
Ακόμη μπορείτε να δοκιμάσετε τα φημισμένα αργεντίνικα κρασιά από τις περιοχές Mendoza και Colome Estate. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η ζωντανή μουσική και οι περίφημοι χορευτές τάνγκο που θα απογειώσουν τη διάθεση.

Στο τέλος της γευστικής αυτής εβδομάδας θα κληρωθεί ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για δύο άτομα για το Μπουένος Άιρες, που θα περιλαμβάνει διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott του Μπουένος Άιρες. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής και χορηγός είναι η Air France.

Οι επιλογές του μενού και οι τιμές είναι:
Μενού Αργεντινής: Πιάτα με χοιρινό κρέας από € 29.  Πιάτα με αρνάκι και μοσχαράκι από € 34,50 ανά άτομο. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν μπουφέ με σαλάτες και επιδόρπια.
Αργεντίνικο μπουφέ brunch την Κυριακή: 12:30-17:00. € 43 ανά άτομο.

Info
Athens Ledra Marriott Hotel, Συγγρού 115, τηλ.: 210 9300000,  210 9358603.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT