Ξέρεις ποιος ξένος πρωταγωνιστής είναι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή; ( και είναι κούκλος!)

Ο λόγος για τον Τζαν Γιαμάν, τον Τούρκο, ταλαντούχο αλλά και εξαιρετικά γοητευτικό ηθοποιό, που γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά του ΣΚΑΙ «Φτερωτός Θεός».

HELLO.gr 24 Σεπ. 19
Ξέρεις ποιος ξένος πρωταγωνιστής είναι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή; ( και είναι κούκλος!)

Κορίτσια τρέξτε! Στην Αθήνα προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, που γνωρίσαμε μέσα από την νέα σειρά του ΣΚΑΙ  «Φτερωτός Θεός», στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί. Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο κούκλος- και θέλουμε να το τονίσουμε αυτό- άντρας «πολιορκήθηκε» από αμέτρητες θαυμάστριες, όλων των ηλικιών, οι οποίες έτρεξαν να τον υποδεχτούν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Μάλιστα ο ίδιο ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έδειχνε την ένθερμο καλωσόρισμα που δέχτηκε κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/B2uBP1dgOrs/

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του διάσημου ηθοποιού ήταν φορτωμένο, καθώς εχθές, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, επισκέφτηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα ενώ το απόγευμα έδωσε το παρόν σε dinner party που διοργάνωσε το κανάλι του ΣΚΑΙ προς τιμήν του σε καφέ- εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το coctail party του Τζαν Γιαμάν στο HELLO.gr.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT