Μεγάλος Διαγωνισμός: Μια τυχερή θα κερδίσει ένα Apple MacBook Air 13 M1, αξίας €1.150

Μάθε παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις το Apple MacBook Air 13 M1. Καλή επιτυχία!

Elle 20 Οκτ. 21
Μεγάλος Διαγωνισμός: Μια τυχερή θα κερδίσει ένα Apple MacBook Air 13 M1, αξίας €1.150

Η χαρά του να δίνεις είναι μεγαλύτερη από εκείνη του να παίρνεις! Εμείς αυτό το συμμεριζόμαστε πλήρως! Άλλωστε, έχουμε λάβει τόση αγάπη από εσάς που δεν μπορούμε να μην το ανταποδώσουμε.

Γι’ αυτό και σας κάνουμε ένα κορυφαίο δώρο: ένα Apple MacBook Air 13 M1, αξίας 1150 ευρώ!

Το δώρο

Το πιο λεπτό και ελαφρύ notebook της Apple! To MacBook Air, δεν είναι απλώς ένας φορητός υπολογιστής. Μεταμορφώθηκε πλήρως με τον νέο επεξεργαστή Apple M1, το πρώτο chip της Apple που σχεδιάστηκε για τον Mac.

Με απίστευτες επιδόσεις, προσαρμοσμένες τεχνολογίες και κορυφαία απόδοση ισχύος! Με οθόνη Retina που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ και τα κείμενα πιο ευκρινή και καθαρά. Με κάμερα που σε δείχνει στα καλύτερά σου και μικρόφωνο που εστιάζει στη φωνή σου και όχι στους ήχους του περιβάλλοντος.

Όλα αυτά σε έναν αθόρυβο σχεδιασμό, χωρίς ανεμιστήρα, και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έως και 18 ώρες. Το MacBook Air γίνεται πολύ πιο ισχυρό, ενώ παραμένει απόλυτα φορητό!

Μοντέλο: Apple MacBook Air 13 M1 8-Core/8GB/256GB/7-Core GPU Gold

Αν θέλεις να είσαι εσύ η μεγάλη τυχερή που θα κερδίσει το Apple MacBook Air 13 M1 κάνε κλικ εδώ, μπες στο TheNotebook.gr και ακολούθησε τα βήματα.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT