2′ λεπτά με το Δημήτρη Μοθωναίο

Με αφορμή την παράσταση Πέερ Γκυντ του Ίψεν που παίζεται στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη συναντήσαμε το δημοφιλή πρωταγωνιστή και μιλήσαμε για την επικοινωνία, το instagram και την αδιέξοδη Οδύσσε του Δυτικού Ανθρώπου. 

Elle 30 Δεκ. 17
2′ λεπτά με το Δημήτρη Μοθωναίο

Ποιος είναι είναι ο προορισμός μας σήμερα; «Για μένα είναι η γνωριμία με τον εαυτό σου, η ανεύρεση του νοήματος της ύπαρξης. Αυτό δεν ψάχνουμε όλοι;», λέει ο ίδιος. Τον γοητευτικό ηθοποιό 
τον απολαμβάνουμε επίσης και στην μικρή θεατρική σκηνή που έχει στήσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Εκεί συγχνάζει με το alter ego του, τον χαρακτήρα «αγκαπημένο» μέσω του οποίου μοιράζεται με τους followers μικρές αστείες αυτοσαρκαστικές ιστορίες. «Το instagram είναι ένα εργαλείο. Ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Για μένα είναι δίαυλος επικοινωνίας. Ακόμη εξερευνώ τη χρήση του», σχολιάζει. Υπάρχει πλέον και η ψηφιακή Οδύσσεια τον ρωτήσαμε και  αυτός μας απάντησε με τους στίχους του Κ.Π.Καβάφη “Οδύσσεια δευτέρα και μεγάλη, της πρώτης μείζων ίσως. Aλλά φευ άνευ Ομήρου, άνευ εξαμέτρων.”σχολιάζοντας μάλλον με τον τρόπο του πως ό,τι και να γίνει, στο τέλος καλό είναι να επιστρέφουμε στον πυρήνα μας. 

Info: Πέερ Γκυντ, Εθνικό Θέατρο, έως 4/2/2018, www.n-t.gr

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT