Δισκοκριτική: To Be Loved του Michael Bublé

Ο Καναδός τραγουδοποιός επιστρέφει με μια σειρά από αισθαντικά σόουλ τραγούδια, ιδανικά για τις πιο ρομαντικές νύχτες του καλοκαιριού. 

Όσο καλός crooner και να είναι κάποιος, η αδιάκοπη «ανάγνωση» jazz standards θα τον κάνει να φαντάζει πάντα παιδάκι που φοράει κοστούμια μεγαλυτέρων. Ο Μάικλ Μπουμπλέ όμως ξέρει καλύτερα και αποφεύγει την μπανανόφλουδα. Αυτή τη φορά βουτάει στα soul classics για να σβήσει τη διασκευαστική του δίψα, ενώ εμπλουτίζει τη δουλειά του και με ένα αξιοπρεπέστατο καρέ νέων συνθέσεων, στο ύφος του παλιότερου Home.  

Η track list του To Be Loved:
1. You Make Me Feel So Young
2. It's a Beautiful Day
3. To Love Somebody            
4. Who's Lovin' You 
5. Something Stupid (featuring Reese Witherspoon)
6. Come Dance with Me
7. Close Your Eyes
8. After All (featuring Bryan Adams)
9. Have I Told You Lately that I Love You? (with Naturally 7)
10. To Be Loved
11. You've Got a Friend in Me (featuring Jason Wade)
12. Nevertheless (I'm in Love with You) (featuring The Puppini Sisters)
13. I Got It Easy
14. Young at Heart

Δείτε εδώ το τρέιλερ του It's A Beautiful Day:

Ακούστε εδώ το You Make Me Feel So Young: 

Ακούστε εδώ το Have I Told You Lately That I Love You: