ELLE TV: Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Κάιλι Μινόγκ

Πρόκειται για το τραγούδι Flower, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ The Abbey Road Sessions, με την κυκλοφορία του οποίου η τραγουδίστρια γιορτάζει 25 χρόνια  επιτυχημένης μουσικής πορείας.

Elle 29 Σεπ. 12
ELLE TV: Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Κάιλι Μινόγκ

Ασπρόμαυρο, αισθησιακό, ρομαντικό και σέξυ είναι το καινούριο βιντεοκλίπ της Αυστραλής τραγουδίστριας. Η Μινόγκ, χωρίς μακιγιάζ, με νεραϊδένιο χτένισμα και ένα ανάλαφρο σέξυ σατέν φόρεμα με διαφάνειες εμφανίζεται σε σκηνές με φόντο λιβάδια, όχθες ποταμών, δάση και αμμουδερές παραλίες. Στο πρώτο πλάνο μάλιστα παρουσιάζεται ημίγυμνη, τυλιγμένη μονάχα με ένα σεντόνι σε ένα ξύλινο ανάκλιντρο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι τη σκηνοθεσία υπογράφει η ίδια η καλλιτέχνιδα. To τραγούδι Flower γράφτηκε το 2007 για να αποτελέσει μέρος του προηγούμενου δίσκου της, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο, ήταν ανάμεσα στα κομμάτια της playlist κατά την τελευταία περιοδεία της και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Έτσι, η Μινόγκ πήρε την απόφαση να είναι αυτό το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ The Abbey Road Sessions, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι ορχηστρικές εκδοχές των πιο μεγάλων επιτυχιών της.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT