Η αγάπη μπορεί να είναι αντισυμβατική

Η Moët & Chandon γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με έναν ανατρεπτικό τρόπο, υπενθυμίζοντάς μας έτσι ότι η αγάπη είναι αντισυμβατική και σίγουρα δεν έχει μία μόνο μορφή! Απόλαυσε την καμπάνια Unconventional Love.

Elle 13 Φεβ. 18
Η αγάπη μπορεί να είναι αντισυμβατική

H Moët & Chandon παρουσιάζει 5 σχέσεις βαθιάς και αδιαπραγμάτευτης αγάπης, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και με πυρήνα το βασικό μήνυμα της καμπάνιας: #UnconventionalLove.
Η ψηφιακή καμπάνια στόχο έχει να συστήσει στον κόσμο 5 διαφορετικά, αντισυμβατικά «ζευγάρια» που μοιράζονται και εκφράζουν μεταξύ τους τα πιο έντονα, ειλικρινή και αυθεντικά συναισθήματά τους:
Ένα από τα πιο αγαπημένα αντισυμβατικά ραδιοφωνικά ζευγάρια που τους συνδέει μια καθημερινή σχέση μίσους και ατελείωτου γέλιου.
Δύο ηθοποιοί που εκτός από το θεατρικό σανίδι, μοιράζονται μια μοναδική φιλία έξω από τύπους και συμβάσεις.
Μια αγάπη αδερφική, μια σχέση που δεν φυλακίζεται, δεν σκοντάφτει…είναι ελεύθερη.
Δύο κορυφαίοι αθλητές με σπάνια εμπιστοσύνη, ισχυρή, όπως αυτή που έχει κάποιος στην οικογένειά του.
Δύο ερωτευμένοι που δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράζονται, να συγκινούνται και να υπενθυμίζουν ο ένας στον άλλον ότι μαζί είναι καλύτερα από το αν ήταν χώρια.
Όλοι οι συντελεστές καταθέτουν τη ζωή τους, την αγάπη τους, την αλήθεια τους. Σύγχρονοι, επιτυχημένοι, ανθρώπινοι, τολμούν να αποκαλύψουν την πιο τρυφερή τους πτυχή έξω από τύπους και συμβάσεις, απλά, αθώα…σαν έναν ψίθυρο!
Συμμετέχουν οι: Αντιγόνη Βιντιάδη & Νίκος Ράπτης, Αντίνοος Αλμπάνης & Σταύρος Σβήγκος,  Λητώ & Νικομάχη Καρακωνστάντογλου,  Πάυλος Καγιαλής & Παναγιώτης Μάντης, Μυρτώ Κάζη & Τάσος Μπίθας.
Η μεγαλύτερη γιορτή της Αγάπης έρχεται φέτος, παρέα με την Moët & Chandon, να μας θυμίσει ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αυτούς που ξέρουν και νιώθουν αυτό που νιώθουμε. Δες περισσότερα μέσα από τα hashtags #UnconventionalLove, #moetmoment.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT