7 τρόποι για να σκεφτόμαστε θετικά

Προτροπές για να ζούμε καλύτερα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας δίνει η personal trainer Σόφη Πασχάλη στο νέο της βιβλίο Η Απάντηση Είσαι Εσύ.

Elle 13 Δεκ. 17
7 τρόποι για να σκεφτόμαστε θετικά

Έναν οδηγό ευτυχίας για μια καλύτερη ζωή επιχείρησε να δημιουργήσει η personal trainer Σόφη Πασχάλη στο καινούριο της βιβλίο. Σε αυτό προτείνει μεθόδους που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε τον εαυτό μας και να τον αγαπήσουμε. Ενδεικτικά, συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές που μπορούμε όλοι να ξεκινήσουμε άμεσα:

1. Κάντε άσκηση για να είστε σε φόρμα. Η ίδια στο βιβλίο της προτείνει ασκήσεις γιόγκα, πνευματικές με διαλογισμό, ενώ δείχνει άλλες για τη σωστή στάση του σώματος.

2. Αποφύγετε την αυτολύπηση. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορείτε με σιγουριά να στηρίζεστε πάνω του είναι ο εαυτός σας.

3. Κάντε ένα δώρο ευγένειας σε κάποιον. Καθημερινά πείτε μια όμορφη κουβέντα, προσφέρετε μια αγκαλιά σε έναν άλλο άνθρωπο.

4. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε. Μην αφιερώνετε χρόνο να επικεντρώνεστε σε αυτά που δεν θέλετε.

5. Κλείστε τα αυτιά σε ανθρώπους που θέλουν να σας επιβληθούν. Κανείς δεν μας πληγώνει χωρίς την συγκατάθεσή μας, επομένως αδιαφορείστε για όσους προσπαθούν να σας αλλάξουν και να σας κατευθύνουν.

6. Να θυμάστε όσα καταφέρατε. Ανεξάρτητα από τους νέους στόχους σας, μην ξεχνάτε τα επιτεύγματά σας. Θα νιώθετε ευγνώμων και δεν θα δημιουργείτε έναν άπληστο εαυτό.

7. Απέχετε από αρνητικές συζητήσεις, κουτσομπολιά και αμαύρωση της φήμης των άλλων.

 

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT