![Αχλάδια με τυρί](https://images.weserv.nl/?url=https://elle.gr/wp-content/uploads/2018/09/pegasus_LARGE_t_1521_105850439.jpg)
Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια, τα ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και τα κόβετε σε 4-5 χοντρές ροδέλες.
Κόβετε το γκούντα σε λεπτές φέτες, τις τοποθετείτε ανάμεσα στα κομμάτια του αχλαδιού και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Tip: Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή και με άλλα φρούτα, όπως μήλο, σύκο ή ροδάκινο. Αποφύγετε, ωστόσο, το πιπέρι.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!