Αχλάδια με τυρί

6 μικρά αχλάδια

200 γραμμ. γκούντα

χυμός από ½ λεμόνι

αλάτι, πιπέρι

Elle 31 Οκτ. 11
Αχλάδια με τυρί

Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια, τα ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και τα κόβετε σε 4-5 χοντρές ροδέλες.
Κόβετε το γκούντα σε λεπτές φέτες, τις τοποθετείτε ανάμεσα στα κομμάτια του αχλαδιού και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.

Tip: Μπορείτε να δοκιμάσετε τη συνταγή και με άλλα φρούτα, όπως μήλο, σύκο ή ροδάκινο. Αποφύγετε, ωστόσο, το πιπέρι.

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT