Ομελέτα φούρνου με φέτα και σπανάκι
Υλικά
8 αβγά
1/4 φλιτζ. γάλα
1 κ.σ. ρίγανη
180 γραμμ. σπανάκι
1/2 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
3 κ.σ. μέντα ψιλοκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
120 γραμμ. φέτα τριμμένη
ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ, χτυπάτε τα αβγά και αλατίζετε. Προσθέτετε το σπανάκι και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
3. Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετείτε το μείγμα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε για 4'.
4. Μεταφέρετε το μείγμα στο φούρνο και ψήνετε για 8', μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!