Υλικά:
- 1 κιλό γαρίδες καλά καθαρισμένες
- 1/2 φλιτζ. χυμό λάιμ
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1/4 φλιτζ. κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 1 πιπερίτσα jalapeno ψιλοκομμένη
- 1/4 φλιτζ. κόλιανδρος
- 3 αβοκάντο ψιλοκομμένα
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξε τις γαρίδες και τον χυμό λάιμ. Σκέπασέ το με μια πετσέτα και περίμενε για 10 λεπτά, έως ότου οι γαρίδες γίνουν ημιδιαφανείς. Ο όξινος χυμός έχει την ικανότητα να ψήνει τις γαρίδες. Στην συνέχεια, πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός των αβοκάντο, ανακάτεψε και βάλε το μπολ στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
2. Ολοκλήρωσε την συνταγή, προσθέτωντας το ψιλοκομμένο αβοκάντο, αλάτι και πιπέρι.
Καλή σου απόλαυση!
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!