Πρόκειται για το toast γλυκοπατάτας. Για να το ετοιμάσετε θα χρειαστείτε: 1 γλυκοπατάτα, 1 αβοκάντο, 1 αυγά, 1 φέτα σολομό.
Κόβετε την γλυκοπατάτα σε φέτες και τις ψήνετε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν. Κόβετε το αβοκάντο σε φέτες και το λιώνετε με ένα πιρούνι. Για τα αυγά ποσέ: Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει και ξύδι ανακατεύετε γρήγορα μέχρι να δημιουργηθεί μια δίνη. Ρίχνετε τα αυγά ολόκληρα και περιμένετε μέχρι να φουσκώσουν.
Σε ένα πιάτο τοποθετείτε μια φέτα γλυκοπατάτα, από πάνω αλείφετε το αβοκάντο, προσθέτετε το σολομό και το αυγό ποσέ.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!