Στη γιορτή θα λάβουν μέρος bartenders, σεφ, ψυχολόγοι, ερευνητές και άλλοι σύγχρονοι αλχημιστές γεύσης. Όλοι θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά της καινοτομίας στο χώρο του bartending και της γαστρονομίας. Σκοπός του φεστιβάλ είναι να μας μάθει τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στα κοκτέιλ και τη γαστρονομία μέσα από ομιλίες, διαδραστικά σεμινάρια και γευστικές δοκιμές.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες συμμετοχές, ο νευροψυχολόγος Τσαρλς Σπεν, γνωστός και ως «νευρογαστρονόμος», που θα μας εξηγήσει με απλά λόγια πώς η γεύση επιδρά στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το πιο ωραίο από όλα; Όσοι βρεθείτε στο φεστιβάλ θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το δικό σας κοκτέιλ με τη βοήθεια των ειδικών Γιάννη Σαμαρά και Σπύρου Κερκύρα.
Ιnfo: Ηρακλειδών 10, 11851 Θησείο, Αθήνa, τηλ.: 210 3450003. Για περισσότερες πληροφορίες: www.rootartspace.gr