1. Ανάβετε το φούρνο στους 1200 C.
2. Βουτυρώνετε 12 φορμάκια και τα πασπαλίζετε με αλεύρι.
3. Σπάτε τα αυγά σε μια λεκάνη και ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Χτυπάτε το μείγμα μέχρι να φουσκώσει και προσθέτετε το θυμάρι, το δεντρολίβανο, την κρέμα γάλακτος και το λάδι.
4. Κοσκινίζετε το αλεύρι και τη μαγιά και τα προσθέτετε κι αυτά μαζί με τις ελιές καθώς ανακατεύετε με σπάτουλα.
5. Αδειάζετε το μείγμα στα φορμάκια και τα τοποθετείτε στο φούρνο για 20΄.
6. Τα βγάζετε, περιμένετε 5΄ και στη συνέχεια τα ξεφορμάρετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!