1. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με το γάλα και το πιπέρι.
2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα λιώνετε 1/2 κ.σ. βούτυρο και ρίχνετε μέσα τα αβγά με το γάλα. Αφήνετε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα και προσθέτοντας λίγο λίγο το υπόλοιπο βούτυρο κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια.
3. Μόλις αρχίσουν να ψήνονται τα αβγά και να «δένουν», όπως τα scrambled eggs, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αλάτι. Ανακατεύετε και μοιράζετε το μείγμα στα μπολ.
4. Βάζετε από πάνω λίγο μπρικ και σερβίρετε. Ιδανικά μπορείτε να προσφέρετε τα αβγά μαζί με λεπτές φέτες ψωμί αλειμμένες με ταραμοσαλάτα.