Μπάλες κατσικίσιου τυριού με αμύγδαλα και λεβάντα

10 αμύγδαλα τριμμένα

3 κλωναράκια λεβάντα

200 γραμμ. μαλακό κατσικίσιο τυρί

Elle 01 Νοε. 11
Μπάλες κατσικίσιου τυριού με αμύγδαλα και λεβάντα

1. Πλάθετε το τυρί σε τέσσερις μπάλες. Σε ένα μπολ ενώνετε τους καρπούς της λεβάντας μαζί με το τρίμμα των αμυγδάλων.

2. Αλείφετε τις μπάλες με λίγο ελαιόλαδο και τις περνάτε από το μπολ με το μείγμα της λεβάντας.

3. Σερβίρετε με φρυγανισμένο ψωμί ολικής άλεσης

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Σχετικά θέματα:

MHT