1. Χτυπάτε το βούτυρο με τη μαύρη και τη λευκή ζάχαρη και ένα κρόκο μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
2. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι, τη μαγιά και τα καραμελάκια κοπανισμένα.
3. Τα ανακατεύετε καλά και πλάθετε μικρά μπισκότα, τα οποία τοποθετείτε σε κάποια απόσταση μεταξύ τους, πάνω σε αλουμινόχαρτο.
4. Βάζετε ολόκληρα καραμελάκια στην επιφάνειά τους και ψήνετε στο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!