Υλικά
2 χούφτες φρέσκο κρεμμύδι με τα κοτσάνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κομμάτι τζίντζερ τριμμένο
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
3 φλιτζ. ρύζι βρασμένο
4 σπαράγγια
1 φλιτζ. μπιζέλια
1 κ.σ. σόγια σος
4 τηγανητά αυγά
Εκτέλεση:
1. Σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, σοτάρετε τα κρεμμύδια, τα φασόλια και το τζίντζερ ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνετε μέσα το χτυπημένο αυγό, ανακατεύετε και προσθέτετε το ρύζι.
2. Σοτάρετε μέχρι το ρύζι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Ρίχνετε μέσα τα σπαράγγια και τα μπιζέλια και συνεχίζετε να μαγειρεύετε για 4'. Περιχύνετε με τη σόγια σος.
3. Σερβίρετε το ρύζι σε μια πιατέλα και από πάνω τα τηγανητά αυγά.
Ακολουθήστε το ELLE στο
Google News
και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!